Pakketten

De Evenses Pakketten

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw gelegenheid te voorzien van entertainment. Met de pakketten van Evenses is alles in één keer geregeld en allemaal op één plek. De pakketten zijn ervoor om het voor u allemaal zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Evenses bied drie soorten pakketten aan met in elk pakket verschillende opties.

Bruiloftspakketten

Bij de Bruiloftspakketten maken wij onderscheid tussen Avondpakketten en Compleetpakketten. De Avondpakketten bestaan uit een drietal opties: Smart, Premium en Exclusive. Aan de namen kunt u misschien al afleiden dat de pakketten uitgebreider worden. In elk pakket zit een DJ en opname-aparatuur, of dit nu een photobooth of videogastenboek is.

De Compleetpakketten bestaan ook uit de opties Smart, Premium en Exclusive. De naam geeft het al prijs, deze pakketten zijn iets groter en dagvullender dan de Avondpakketten. Bij de Compleetpakketten zit er in elk pakket muzikale begeleiding voor tijdens de ceremonie/diner, een DJ, opname-aparatuur en in het Exclusieve pakket zit een verlichte dansvloer.

Bedrijfspakketten

Voor de Bedrijfspakketten hebben wij ook een scheiding gemaakt tussen Receptie/Diner pakketten en Feestpakketten. De Receptie/Diner pakketten bestaan weer uit een drietal opties: Smart, Premium en Exclusive. In elk pakket zit een muzikale act (solo, duo of trio), een gastheer-entertainer aan tafel en in het Exclusieve pakket zit een vermakelijke act.

De Feestpakketten bestaan ook weer uit Smart, Premium en Exclusive. Deze pakketten zijn bestemd voor bedrijfsfeesten, zoals de naam al doet denken. Deze pakketten bestaan elk uit een DJ (Exclusive met sax). Bij Smart heeft u een videogastenboek, bij Premium een fotohokje en bij Exclusive een bedrijfsfotograaf. Ook krijgt u bij de pakketten Premium en Exclusive een prachtig verlichte dansvloer.

Bandpakketten

De Bandpakketten kunnen ingezet worden voor elk soort feest, dus ook voor een bruiloft of bedrijfsfeest! De Bandpakketten bestaan uit een drietal opties: Smart, Premium en Exclusive. In elk pakket zit een feestband. Bij Smart ook een videogastenboek, bij Premium een photobooth en bij Exclusive een bedrijfsfotograaf. Bij het Exclusieve pakket heeft u ook een prachtige verlichte dansvloer.

Ga naar de pakketpagina's voor meer informatie of neem contact op met Evenses.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar