1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

24 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2195 - € 3510
Two Delight
100% match

Two Delight

30 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 575 - € 1265
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

4 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1395 - € 2495
The Charleston Five
100% match

The Charleston Five

11 Beoordelingen

The Charleston Five kan elk nummer van nu, in een jasje van toen steken!

€ 1395 - € 2510
Boek een van de Rotterdamse bands | Band Rotterdam huren?
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Rotterdamse band boeken

Een leuke Rotterdamse band boeken? Evenses heeft voor elke gelegenheid passende bands uit Rotterdamse havenstad. Elke band speelt in de regio Rotterdam, als in de rest van Nederland. Kies uit ons overzicht de bands uit Rotterdam die u wenst te boeken. Of u nu een groot of klein budget heeft, wij verzorgen voor u de leukste coverband, jazzband of rockband uit Rotterdam! Gebruik de linkerzijde van de website om een bands uit Rotterdam te boeken. Voor uw bruiloft en het huwelijksfeest kunt u bij Evenses allerlei muziek en bands huren.

Ruim Aanbod van Rotterdamse Band

Evenses heeft meer dan 100 bands op haar site staan. Al onze bands spelen ook in Rotterdam. In ons bestand hebben we een groot aanbod. Hierdoor zijn we vrijwel altijd in staat om een band te vinden die past bij uw voorkeuren. Houdt u van jazz, klassiek of zelfs funk? Of wilt u een avond feesten met een swingende coverband? Alles is mogelijk!

band rotterdam.jpg

Altijd doorgang van het optreden

Mocht de band onverhoopt uitvallen; geen probleem. Wij zullen direct een vervangende band voor u boeken die het optreden in Rotterdam voor u zal verzorgen.

Geen zorgen om licht en geluid

Bands uit Rotterdam verzorgen standaard een geluidsset tot 150 personen. Onze prijzen zijn altijd alles-inclusief, zo rekenen wij geen reiskosten naar Rotterdam. Wilt u er een verlichte dansvloer of lichtshow bij? Geen probleem. Geef uw wensen door, en wij zullen er alles aan doen om hier rekening mee te houden.

Bij entertainment bureau Evenses kan u uw band boeken, dj huren of act inhuren voor elk feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en huwelijk. Ook voor andere gelegenheden, zoals een receptie, trouwfeest, beurs, studentenfeest, personeelsfeest, festival of evenement verzorgen ons entertainment bureau uw band, DJ, artiest, muzikant, duo, coverband, typetje, goochelaar, fotograaf en meer!

Entertainment Bureau Evenses biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten, muzikanten, alles wordt perfect verzorgd. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op over het boeken van bands uit Rotterdam!

Bands uit rotterdam.jpg

Band Rotterdam boeken?

Band Rotterdam boeken? Ongeacht uw budget, groot of klein, wij zorgen voor de beste band Rotterdam voor uw feest, evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag. Bekijk hier de mogelijkheden. Voor bruiloften en huwelijksfeesten kunt u in Evenses diverse Muziek en Band huren.

Het beste is natuurlijk de bands uit Rotterdam. Op onze website zijn zeker Rotterdamse band te vinden. Elk type band die wij aanbieden hebben bands uit Rotterdam.

Bands uit Rotterdam, elke stijl

Ben je op zoek naar een Rotterdamse band, Evenses Rotterdam Band treedt op in welk type band dan ook? Ze hebben vaak een gevarieerd repertoire en kunnen elke avond feesten bijwonen. Hier zijn enkele genres van Rotterdamse band.

Pop band Rotterdam

Liever de hele avond pop liedjes van nu en vroeger van een band Rotterdam? Ook daar is een zeer ruim aanbod in te vinden bij Evenses. Elke band Rotterdam speelt voor u de leukste pop hitjes om de hele avond los te gaan.

Allround band Rotterdam

Veel Rotterdamse bands zijn allround, zij spelen hitjes van vroeger in bijna alle soorten genres. Zowel uw ouders als uw kinderen zouden kunnen genieten van een allround band Rotterdam. Evenses heeft een heel ruim aanbod in bands.

Jazz band Rotterdam

Bent u op zoek naar een leuke jazz bands Rotterdam? Zoekt u dan niet verder. Vele band Rotterdamse spelen jazz en pingelen met gemak de hele avond de heerlijke jazz deuntjes voor uw feest. Neem vooral een kijkje op onze jazz band Rotterdam pagina.

Rock bands Rotterdam

Een rock band Rotterdam kan ook een echte toevoeging zijn aan uw feest. Queen, the Beatles, U2, muziek van al deze bands en vele andere zal tijdens jullie feest de gasten vermaken.

Rotterdamse band.jpg

Band Rotterdam voor uw evenement boeken

Wilt u een Rotterdam band boeken voor uw feest? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze event specialisten. Zij zullen uw favoriete band Rotterdamse voor u boeken of helpen in de zoektocht naar de ideale band Rotterdam voor uw evenement.

  • Vul het contactformulier in of bel naar 085-7920202 voor het boeken van bands uit Rotterdam

Via Evenses Kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.