Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allrou...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
DJ met Saxofonist boeken
100% match

DJ met Saxofonist boeken

Spetterende show met DJ én live saxofonist!
DJ met saxofonist boeken voor uw feest Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist, en de fl...
Lees meer

4,8 (25 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
DJ met saxofonist en percussionist
100% match

DJ met saxofonist en percussionist

Altijd een spetterende show met DJ, saxofonist en percussionist
DJ met saxofonist en percussionist boeken Onze DJ met saxofonist en percussionist verzorgen een swingend en opzwepend live opt...
Lees meer

€ 1495 - € 2430
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!
Allround DJ Quinten Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses o...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 850 - € 2000
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ Amsterdam boeken

DJ Amsterdam boeken in onze hoofdstad voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of evenement.  Kies uit ons overzicht de DJ Amsterdam die u wenst te huren. U kunt uw DJ huren als solo artiest maar ook in combinatie met verschillende live muzikant! Evenses heeft een groot aanbod DJ's. Ook voor het huwelijk en trouwfeest kunt u bij Evenses allerlei bruiloft DJ's huren.

Bij entertainment bureau Evenses, gevestigd in Amsterdam, kan u uw DJ Amsterdam boeken voor elk feest, bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag en huwelijk. Ook voor andere gelegenheden, zoals een receptie, trouwfeest, beurs, studentenfeest, personeelsfeest, festival of evenement verzorgt ons entertainment bureau graag uw DJ Amsterdam.

Entertainment Bureau Evenses biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, draaitafel en DJ Amsterdam, alles wordt perfect verzorgd. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op!

DJ Amsterdam, voor elk feestje

Zoekt u een band in Amsterdam, DJ Amsterdam bij Evenses draaien voor elk soort feest. Zij hebben vaak een breed aanbod in repertoire en kunnen van elke gelegenheid, groot of klein, een feest maken. Hieronder volgen een aantal soorten feesten waar u een Amsterdam DJ voor kunt boeken.

Festival DJ Amsterdam

Amsterdam is een echte festival stad. Geen Amsterdams festival zonder een dj Amsterdamse roots. Amsterdam staat bekend om zijn vele DJ's die in elk genre toonaangevend zijn. DJ Amsterdam boeken voor uw festival? Neem geheel vrijblijvend contact op met Evenses, wij helpen u graag.

Bruiloft DJ Amsterdam

De mooiste dag van uw leven is aangebroken, uw trouwdag. Een bruiloft is echter niet geslaagd zonder het bruiloftsfeest. Laat al uw gasten genieten van een DJ Amsterdam die alle hitjes van toen en nu voor uw laat afspelen. Soepele overgangen, de beste muziek en een lichtshow, een DJ Amsterdam is een gegarandeerd succes op uw bruiloftsfeest.

[dj Amsterdam !.jpg

Bedrijfsfeest DJ Amsterdam

Viert u een jubileum van uw bedrijf of het jaarlijkse bedrijfsfeest? Dan wilt u samen met uw collega's natuurlijk graag de avond dansend afsluiten. Een DJ Amsterdam laat elk bedrijfsfeest een groots succes worden. Deze DJ Amsterdam kan elk genre spelen wat u maar wenst.

Feest DJ Amsterdam

Organiseert u een feest voor u en uw vrienden, dan kan een DJ Amsterdam niet missen. Een DJ Amsterdamse roots is altijd een gewenste toevoeging voor uw feest in de hoofdstad. Of u nou met 1000 of 100 bent, een DJ Amsterdam maakt van elke gelegenheid een geslaagd feest.

DJ Amsterdam voor uw evenement boeken

Wilt u een DJ Amsterdam boeken voor uw evenement? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen Evenses. Wij zullen uw favoriete DJ Amsterdam voor u boeken of helpen in de zoektocht naar de ideale DJ Amsterdam voor uw evenement.

  • Vul het contactformulier in of bel naar 085-7920202 voor het boeken van een DJ Amsterdam
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar