1 filter
Sorteer op: Relevantie
Kosso
100% match

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid

prijs op aanvraag
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!

prijs op aanvraag
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!

prijs op aanvraag
Summerland
100% match

Summerland

Als coverband is Summerland op ieder feest inzetbaar!

prijs op aanvraag
Boekingsbureau met professionele artiesten
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Boekingsbureau Evenses

Boekingsbureau Evenses verzorgt de volledige afhandeling omtrent boekingen van bands, muzikanten, dj'sactsbekende artiesten en meer. Wij, als boekingsbureau, verzorgen entertainment van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen, op alle locaties in Nederland en België. Bij ons kunt u naast het boeken van artiesten ook terecht bij ons boekingsbureau voor podia, dansvloeren, aankleding en nog vele andere zaken.

We leveren altijd het mooiste wat mogelijk is, heeft u bijvoorbeeld een evenement? Schakel ons boekingsbureau in en wij zijn bereid alles op ons te nemen.

Boekingsbureau.jpg

Hoe werkt ons boekingsbureau?

Ons artiestenbureau wordt voor verscheidene gelegenheden ingezet. U kunt hierbij denken aan feesten zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, receptie, festivals en verjaardagen. Voor elke gelegenheid bieden wij als boekingsbureau een breed assortiment aan opties, thema's, services en zelfs catering, wat uw evenement de mogelijkheid biedt tot in de puntjes verzorgd te worden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alles omtrent entertainment en aankleding voor uw festival bruiloft? Dan bent u aan het juiste adres om veel aspecten van uw bruiloft te kunnen regelen bij ons boekingsbureau.

Wanneer u dus van plan bent om een evenement of feest te organiseren, zijn wij het boekingsbureau dat u bij de hand kan nemen. U kunt vrijblijvend een offerte of voorstel aanvragen aan onze event specialists, die er voor zullen zorgen dat u het perfecte entertainment aangeboden krijgt. Degene die u op het eerste contactmoment helpt, zal altijd uw contactpersoon zijn voor alle vragen en verzoeken waar u vervolgens mee komt. Zo weet u dat onze medewerker hetzelfde met het feest voor heeft als u en dat u niets hoeft te herhalen. Wij willen ons zeker onderscheiden in de wereld van boekingsbureaus, en denken met een stevige service en liefde voor ons werk de beste events neer te kunnen zetten.

Mocht u al een stap verder in het proces zijn gekomen, dan zullen wij als boekingsbureau ook de complete administratieve afhandeling met de artiesten voor u verzorgen. Zo hoeft u niet met de bureaucratische rompslomp te maken te krijgen en blijft qua werk voor u slechts even de leuke aspecten van het boeken van entertainment. Dat is de eenvoud van boekingsbureaus. Zo zal u natuurlijk in contact komen met de artiest om even te beslissen welke nummers nou echt gedraaid moeten worden op het feest en wat kleine aanvullende zaken. Facturen, reiskosten, apparatuur en ga zo door heeft u al geregeld door ons als boekingsbureau in te schakelen. Neemt het event plaats op een gehuurde locatie? Geen probleem, breng ons in contact met de verantwoordelijke daar en zelfs dat contact nemen wij op ons als boekingsbureau.

Het enige wat u nog rest, na het hele proces door te hebben gelopen, is op een rustig tempo genieten van uw evenement en de gasten te vermaken. Boekingsbureau Evenses doet de rest.

Boekingsbureaus.jpg

Wat is er allemaal mogelijk bij boekingsbureau Evenses?

Ook wanneer u nog niet weet wat u allemaal wilt, kunt u bij ons boekingsbureau terecht. Geef ons bijvoorbeeld een thema en dan gaan wij helemaal los om, in samenspraak met u, de perfecte gelegenheid samen te stellen. Boekingsbureau Evenses nodigt u van harte uit om rond te kijken op onze website of contact op te nemen via boekingsbureau Evenses. Uw vaste contactpersoon van ons boekingskantoor geeft u graag advies over welke artiest goed past bij uw event. Voor een goede sfeer zijn onze duo-formaties en solisten een goede keuze. Voor een groot feest adviseren wij te kiezen voor een DJ, DJ en muzikant of goede feestband uit het assortiment van ons boekingsbureau. Prijzen kunt u altijd vrijblijvend aanvragen bij Evenses boekingsbureau. Hierbij hebben we een range van bekende artiesten tot en met goedkope bands en voordelige artiesten die onder ons boekingsbureau vallen. Onder de boekingsbureaus bieden wij ook nog een interessant extra assortiment aan vermaak, op dat vlak zijn onze typetjes, goochelaar en dansacts een interessante optie. Voor het vastleggen van uw feest is het leuk om een fotograaf, videograaf of fotohokje via een bureauboeking te doen.

Boekingsbureau Evenses voor al uw artiesten biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten, muzikanten, alles wordt perfect verzorgd. Boekingsbureau Evenses is werkzaam in o.a. actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Twente, Flevoland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Brabant en Limburg. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Utrecht en Den Haag hebben wij vele tevreden klanten. Tevens is ons boekingsbureau vaste leverancier van entertainment en artiesten voor uw evenementen locatie, evenementenbureau, horeca gelegenheid, weddingsplanner, cateraar en trouw locatie. Met alle plezier zullen wij een offerte voor u maken van uit ons boekingsbureau

Overtuigd dat boekingsbureau Evenses de oplossing is voor uw evenement en u wilt even kennismaken? Vul dan een vrijblijvende aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Hoe voorziet Evenses boekingsbureau artiesten?

Artiest en op zoek naar meer optredens? Misschien is aansluiten bij ons boekingsbureau dan de oplossing. Wij zijn altijd op zoek naar nog meer opties om de feesten van onze klanten nog meer naar hun smaak te maken, dat kan alleen maar bereikt worden door een groter en specifieker aanbod. Wat wij als boekingsbureau voor u als artiest kunnen betekenen, is een vergroting van het aantal optredens die u doet, online vindbaarheid door specifieke marketing, geen kosten en een administratieve afhandeling waar niets anders aan kan tippen.

Boekingsbureau Evenses staan altijd open voor meer bands, artiesten en acts om zich aan te sluiten bij ons boekingsbureau. De enige checklist waar aan voldaan moet worden is dat wij de hoogste kwaliteit verwachten met aantoonbare ervaring en een representatief voorkomen. Zolang de facturering, vervoer en apparatuur op orde is, benodigen wij alleen nog maar promotiemateriaal voor op de website van ons boekingsbureau. De interesse gewekt om een aanmelding te doen? Lees dan hier verder voor alle mogelijkheden.

bureauboekings.jpg

FAQ Boekingsbureau

Hoe doe ik een aanvraag bij boekingsbureau Evenses?

Bij het zoeken van entertainment is er altijd de mogelijkheid een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer u op de knop check beschikbaarheid klikt benodigen wij alleen maar de tijd, datum, aantal gasten, gelegenheid en dorp of stad van locatie. Met dat ingevuld zal u binnen de kortste keren een vrijblijvend voorstel ontvangen.

Wat nou als de geboekte artiest kort voor het feest annuleert?

Daar hoeft u zich zeker geen zorgen over te maken, wij bieden altijd de garantie dat wij als boekingsbureau een artiest van een vergelijkbaar of beter kaliber ter vervanging brengen. Voor zulk soort voorgevallen zijn wij ook 24/7 bereikbaar.

Hoe weet ik of mijn artiest wel aan verwachtingen gaat voldoen?

Wij als boekingsbureau verzekeren dat de kwaliteit van de artiesten die wij aanbieden altijd van de hoogste maatstaf is. Wij zorgen ervoor dat artiesten altijd op tijd zijn, representatief voorkomen en goede referenties met zich meenemen alvorens wij met ze in zee gaan.

Hoe volledig is jullie service?

Wij streven ernaar alles tip top in orde te hebben voordat uw evenement aanvangt. De uitgebreidheid van onze service loopt tot hoever u het wilt. Is het alleen een artiest die op tijd moet komen en passen bij het evenement? Schakel dan ons boekingsbureau in. Wilt u een geheel themafeest geregeld hebben en in samenspraak ons het meeste laten regelen? Dat kan ook! Wij verzorgen alles van de contacten met artiesten, opbouwbedrijven en catering voor u. Tijdens het proces blijft uw idee altijd op nummer één.

Ik kan hetgeen wat ik zoek niet op de website vinden, wat nu?

Staat iets niet op de website van ons boekingsbureau? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons, onze contacten lopen ver en misschien kijkt u net over datgene heen wat u zoekt. Mochten we echt niet iets vinden, dan weten wij u misschien nog wel te verrassen met nog betere alternatieven.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.