< Terug naar overzicht

Branded Photobooth

Prachtige gepersonaliseerde herinneringen van uw bruiloft, feest of evenement.
vanaf: 
545,-
5

Referenties

"Al een aantal keer een Branded Photobooth bij jullie gehuurd voor beurzen of events, elke keer weer een prachtige aanvulling op de avond. "
Jennifer
5
"De Branded Photobooth was een fantastische aanvulling op ons feest. Onze gasten genoten er enorm van en de prints waren super mooi! De voorbereiding verliep erg soepel, op een volgend feest is de Branded Photobooth er zeker weer bij."
Lisa
4
"Wat een prachtige foto's! De Branded Photobooth huren was een van de beste keuzes die ik gemaakt heb tijdens het plannen van onze bruiloft. De gasten vonden het super en we hebben alle foto's digitaal gekregen. Super service."
Nick en Maud
4
"De Branded Photobooth was een enrome aanvulling op onze avond. Er stond de hele avond een rij voor de booth, iedereen wilde op de foto! "
Sara
4
"Zeker de moeite waard om te huren. De Branded Photobooth was een succes op ons feest. Elke foto was, net als de booth zelf, gepersonaliseerd en de props waren ook super leuk."
Marianne
5
"Evenses doet wat zij belooft en waar zij voor staat! De Branded Photobooth was zeer populair. Het zag er gewoon top uit! "
Robin - Pirelli
5

Branded Photobooth

Branded Photobooth zorgt ervoor dat uw bruiloft, feest of evenement niet vergeten wordt. Stap de photobooth in, druk op start en leef je uit. Nadat de foto's gemaakt zijn worden deze aan de zijkant van het fotohokje afgedrukt. 

 

Als u de Branded Photobooth huurt kunt u deze helemaal personaliseren. U bepaalt  wat er op de achtergrond van uw foto staat en wat er op de afgedrukte foto's staat. 

Super leuk dus om op uw evenement, feest of bruiloft te hebben. De herinneringen zullen voor altijd blijven bestaan. Mocht u een paar foto's gemist hebben is dat geen probleem. U krijgt namelijk alle foto's digitaal!

Er is altijd een enthousiaste medewerker aanwezig om u te assisteren met de Branded Photobooth. 

 

Ook kunt u de photobooth helemaal aan uw bedrijf aanpassen. U kunt het hele hokje ontwerpen in uw huisstijl met merknaam. Uw merk op de display. Alles wordt aangepast aan het merk waar u zo trots op bent. 

U kunt uw merk en uw werknemers vastleggen op prachtige foto's!

 

Branded Photobooth inhuren betekend 4 uur onbeperkt foto's maken en printen en grappige accessoires om de foto's nog leuker te maken. Denk daarbij aan hoedjes, brillen, emoji's en nep snorren. 

Graag ontvangen wij uw voorkeuren en wensen over hoe het geheel er uit moet zien.

 

Wilt u een Branded photobooth huren voor uw evenement, bruiloft of feest? Wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op.

Suggesties voor bij deze act

Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
belthen brothers huren feestje

Belter Brothers

Pop duo

Belter Brothers

Pop duoDe Belter Brothers treden gegarandeerd professioneel op met hits uit de jaren 60'.345,-Lees meer