< Terug naar overzicht

Martin Garrix

Verkozen tot de beste DJ van 2016 en een enorm talent: Martin Garrix!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"''Martin Garrix is een geboren ster en blijft zo lekker zichzelf, zijn muziek, zijn looks, het is een alles in een plaatje!""
Julia van Eikelen
5
"Amazing! Het woord dat direct in me op komt als ik aan Martin Garrix denk!""
Nikita de Zwaluw
5
"Wow! Martin Garrix sloot de zondag af op Mysterland afgelopen jaar, het was echt magisch. Zijn muziek, vuurwerk, dat moment staat echt in mn hoofd geschreven!""
Guus van den Broek
5

Martin Garrix

Martin Garrix, of te wel Martijn Garritsen is de laatste jaren uitgegroeid tot een superster. Martin Garrix is door het toonaangevende Britse magazine DJ Mag verkozen tot nummer 1 DJ van de wereld (2016). De geboren Amstelvener is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire DJ's die deze wereld rijk is.

 

Martin Garrix werd op zijn 15e producer en ging vervolgens naar de Herman Brood Academie vanwege zijn vele boekingen in het weekend. Hierdoor kon hij zijn VWO afronden op de Herman Brood Academie en tegelijkertijd zijn muzikale carrière voortzetten. Zijn eerste label waar hij getekend werd, was het Nederlandse Spinnin' Records. Vanaf hier zou zijn carrière een enorme boost maken. Zijn doorbraak kwam met het nummer "Animals", dat wereldwijd in de toplijsten kwam te staan. In een klap was Garrix ongekend populair. Hij heeft onder andere gewerkt met Jay Hardway, Afrojack, Usher, DJ Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike en Avicii. 

 

Wilt u Martin Garrix boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer
thepartysquad boeken

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJThe Partysquad zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat. U kunt ze nu bij Evenses boeken.2999,-Lees meer