Martin Garrix boeken

Martin Garrix, of te wel Martijn Garritsen is de laatste jaren uitgegroeid tot een superster. Martin Garrix is door het toonaangevende Britse magazine DJ Mag verkozen tot nummer 1 DJ van de wereld (2016). De geboren Amstelvener is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest populaire DJ's die deze wereld rijk is.

Martin Garrix boeken kosten prijs.jpg

Biografie Martin Garrix

Martin Garrix werd op zijn 15e producer en ging vervolgens naar de Herman Brood Academie vanwege zijn vele boekingen in het weekend. Hierdoor kon hij zijn VWO afronden op de Herman Brood Academie en tegelijkertijd zijn muzikale carrière voortzetten. Zijn eerste label waar hij getekend werd, was het Nederlandse Spinnin' Records. Vanaf hier zou zijn carrière een enorme boost maken. Zijn doorbraak kwam met het nummer "Animals", dat wereldwijd in de toplijsten kwam te staan. In een klap was Garrix ongekend populair. Hij heeft onder andere gewerkt met Jay Hardway, Afrojack, Usher, DJ Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike en Avicii.

Martin Garrix boeken

Wilt u DJ Martin Garrix boeken voor uw festival, evenement of feest? Martin Garrix boeken bij Evenses voor uw gelegenheid. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij samen met professionele artiesten.

Martin Garrix boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Martin Garrix boekingen bekend als een groots feest spektakel.