Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Halloween feest organiseren
100% match

Halloween feest organiseren

Trick or Treat! Organiseer een griezelig Halloween feest.
Een griezelig Halloween feest organiseren in oktober is natuurlijk heel erg leuk. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween feest voor een ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Gemaskerd bal
100% match

Gemaskerd bal

Boek een compleet georganiseerd mysterieus gemaskerd bal voor uw gelegenheid!
Een gemaskerd bal geregeld voor u! Wat een leuk idee om een gemaskerd bal te organiseren! Wij helpen u graag met...
Lees meer

prijs op aanvraag
White party
100% match

White party

Boek een compleet georganiseerde white party voor uw gelegenheid!
Een white party georganiseerd voor u! Wij bij Evenses helpen u graag bij het organiseren van een white party. Samen met u st...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Themafeest ideeën

Themafeest

themafeest ideeen themafeest ideeen.jpeg

Bent u bijna jarig of iemand die u kent? Wilt u een feest geven waar iedereen over zal praten? Heeft u iets te vieren zoals het slagen van uw zoon of dochter? Of heeft u de taak gekregen om een bedrijfsfeest te organiseren en wilt u het beste bedrijfsfeest ooit geven? Dan is misschien een themafeest een leuk idee.

Een themafeest is een feest dat helemaal gevormd is om een speciaal thema. Dit thema kan van alles zijn zoals een 90's party, discofeest, Great Gatsby Feest, Peaky Blinders feest, winter tuinfeest, Karaoke feest, Hawaii party, of een halloween feest. Het leuke aan een themafeest is dat iedereen gekleed is in een thema en u het hele feest om dat ene thema kan laten draaien. Voor kinderen kunt u bijvoorbeeld een spiderman themafeest geven en de kinderen verkleed kan laten komen als personages in die film. Voor wat oudere mensen kunt u een halloween feest of een jaren 80 feest houden.

Aangezien een themafeest uit allerlei soorten thema's kan bestaan zoals een dinnershow, is het misschien moeilijk om een thema te beslissen. Evenses helpt u graag met het bedenken en organiseren van een themafeest. Wij hebben allemaal themafeest ideeën zodat het wat makkelijker is voor u.

Themafeest ideeën

1. 90's party

De jaren negentig waren een zeer invloedrijk tijdperk. Van de ontwikkeling van de hedendaagse populaire cultuur tot de invloed van mode, veel van de trends die in de jaren negentig opkwamen, bestaan ​​​​nog steeds. Ook populaire muziek heeft een grote invloed. Denk aan de grote artiesten van de jaren 90, zoals The Backstreet Boys, TLC, Spice Girls, Nirvana, 2Pac, Destiny's Child, etc.

Omdat 90s nog zo populair zijn, zijn 90s parties ook erg populair. Op een avond teruggaan naar het verleden met de muziek van toen, helemaal gekleed in de mode van de jaren 90, is goed voor iedereen. Of je nu gek wordt en fouten maakt door de meest in het oog springende kostuums te dragen en te zingen op de verkeerde jaren 90-muziek, of een echt themafeest, maak van je feest alsof je in de jaren 90 leeft, het feest van de jaren 90 is altijd een goede keuze.

2. White party

Een white party is sinds kort ook erg in trek. Zoals de naam al zegt, is het hele thema wit. Gasten komen in witte kleding en alle decoratie, eten en locatie is bekleed in wit. Qua muziek kunt u van alles spelen wat u leuk vind.

3. Film themafeest

Een van onze andere themafeest ideeën is een filmfeest. Bent u fan van een film? Of is degene waarvoor u het feest viert helemaal weg van bijvoorbeeld star wars? Dan kunt u het feest in het thema van die specifieke film doen. Ga verkleed als personages in de film, eet het eten wat ze laten zien in de film en speel de leukste liedjes van de film. Een heel leuk themafeest idee!

4. Halloween/carnaval

Zijn die paar dagen niet genoeg voor u? Wilt u nog even genieten van halloween of carnaval? Vier dan gewoon een feest in dat thema. Laat uw gasten de leukste en meest creatieve kostuums aantrekken en kies voor een van deze themafeest ideeën.

5. Andere themafeest ideeën

Nog niet gevonden wat u wil qua themafeest ideeën? Kijk gerust op onze themafeest pagina waar nog veel meer themafeest ideeën staan.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar