1 filter
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

44 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!

€ 495 - € 1155
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
Entertainment boeken in Vlaams-Brabant? Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Vlaams-Brabant

Vlaams-Brabant is een Belgische provincie in het Vlaams Gewest. Het is de op één na kleinste provincie van België. Samen met Waals-Brabant is Vlaams-Brabant de jongste provincie in België, want ze bestaan het minst lang. Aan deze mooie provincie grenst Antwerpen, Limburg, Luik, Waals-Brabant en Oost-Vlaanderen. Midden in de provincie ligt het Brussels-Hoofdsteddelijke Gewest.

Evenses Entertainment is erg bekend in deze streek van België, Evenses is namelijk al jaren actief door heel België. We hebben verschillende entertainment verzorgt in de grote steden in België zoals, Brussel, Brasschaat, Antwerpen, Leuven en West-Vlaanderen. Bij Evenses kunt u verschillende entertainment boeken, van toffe bands tot solisten, Dj's, acts en fotografen. Als u opzoek bent naar bekende artiesten dan kunnen wij u daar ook bij helpen. Wij hebben een breed aanbod daarin. Een verlichte dansvloer of een videograaf is ook gemakkelijk aan te vragen bij Evenses. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste invulling qua entertainment.

Op zoek naar entertainment in Vlaams-Brabant? Boek hier een DJ, band of act!

Als u op zoek bent naar een bekende artiest, band, DJ, fotograaf of act voor uw feest, evenement of festival, dan helpen wij u graag. Bekijk ons aanbod van artiesten gerust en mocht u nog vragen hebben of advies willen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u 7 dagen per week graag te woord om al uw vragen over het boeken van entertainment in Vlaams-Brabant te beantwoorden.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.