Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ Jelle
100% match

DJ Jelle

DJ Jelle: Jouw Maestro voor een geslaagde gelegenheid.
Of u nu houdt van het ritme van de jaren 80, de unieke sounds van de jaren 90, of de meest recente hits, DJ Jelle zorgt ervoor dat u n...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 685 - € 1505
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ Eindhoven boeken

DJ Eindhoven aan het zoeken, maar niet weten waar te beginnen? Bij ons bent u op de juiste plek! Wij bieden namelijk DJ's aan in veel steden, maar natuurlijk hebben wij ook een DJ Eindhoven gesitueerd. Eindhoven, namelijk de lichtstad waar Philips de hoofdzetel heeft, moet natuurlijk ook genoeg mogelijkheden hebben voor feesten met Eindhovense DJ's. Aangezien het ook een universiteit bezit, moet de plaatselijke DJ Eindhoven jong en oud weten aan te spreken. Daarom bent u bij Evenses op de juiste plek voor een DJ Eindhoven, want wij hebben ze allemaal voor u op een rijtje. Bij het plan met een DJ Eindhoven figuurlijke wijs af te breken krijgt u bij een aanvraag meteen een all-inclusive prijs. Daarin staat alles voor het optreden, maar ook de techniek en verlichting. Zo weet u gewoon dat de Eindhovense DJ het recept voor succes meeneemt naar jullie feest. Ik neem u langs alle mogelijkheden voor DJ's in Eindhoven op deze pagina.

DJ Eindhoven.jpg

DJ Eindhoven: voor elk genre en gelegenheid

Niet elk feest is hetzelfde, en dit weten wij maar al te goed. Want bij een verjaardagsfeest zit niemand te wachten op beuktechno, maar wel leuke hitjes, meezingers en misschien een vleugje EDM. Hier kan lang naar gezocht worden, want het is makkelijk tegen de vraag aan te lopen: wie is in Eindhoven DJ? Misschien zijn er wel een paar bekenden die de plaatjes weten te draaien, maar mocht er meer een Nederlands meezingfeest of bijvoorbeeld een happy hardcore feest zijn, dan heb je een andere DJ in Eindhoven nodig. Laten we de genres waarin het mogelijk is een DJ voor in Eindhoven uit te zoeken eens bij langs gaan.

80's & 90's DJ Eindhoven

Bent u bijvoorbeeld van plan een vette disco party te organiseren met je buren in Eindhoven? Dan is er een zeer brede keuze aan DJ's om uit te kiezen die hun plek wel weten te vinden in de smaken van de buurt. Zo heeft onze DJ Disqo genoeg ervaring in het brengen van de jaren tachtig en negentig sferen tot de kroegen of zelfs voor de silent disco Eindhoven. Deze DJ zal alle hits van ABBA tot Earth, Wind & Fire meenemen om jullie avond met DJ Eindhoven echt op en top te maken. Nog niet overtuigd? Onze vrouwelijke DJ Kix wist haar plek wel te verdienen als Eindhoven DJ en zal de Disco Inferno loslaten over het feest.

DJ Eindhoven boeken.jpg

DJ Eindhoven: House & Techno

Toch op zoek naar de meer elektronische tonen voor het feest in Eindhoven? Ook dan zit u bij Evenses goed, want ons aanbod aan DJ's is zo groot, dat bijna elke genre wel de perfecte DJ heeft voor in Eindhoven. Voor een lekkere house vibe is bijvoorbeeld DJ Maximuss wel de aanrader voor elk budget. DJ Maximuss wordt voorzien door onze vele DJ's door het land en dus ook onze Eindhovense DJ. Toch een iets meer genregerichte artiest aan het zoeken, bijvoorbeeld één die al een goede track record heeft binnen de techno? Dan is onze house & techno specialiste J-Lynne degene die als DJ Eindhoven op de kop zal zetten.

Allround DJ Eindhoven

Geen zekerheid over wat de sfeer van de avond gaat worden en eigenlijk zal geen genre te gek zijn, dan zijn onze allround DJ's de keuze die de avond eentje voor in de boeken gaat maken. De allround DJ's weten namelijk elk genre wel aan te stippen, dus kan iedereen zijn favoriete nummer aanvragen en is een sprong van André Hazes naar Happy Hardcore nooit te gek. Het mooie aan onze allround DJ Eindhoven is dat ze ook alle apparatuur meenemen, zo hoeven jullie niet meer moeilijk te doen over de specificaties en gewoon wachten tot onze DJ's aankomen met alles wat er nodig is. Daarbij zit vaak ook geluid en licht en eventueel een DJ booth, zodat de DJ Eindhoven zijn kunstjes kan laten zien.

[Bruiloft dj Eindhoven.jpg]

Bruiloft DJ's voor de mooiste dag in Eindhoven

Ook wanneer u bijvoorbeeld in Landgoed de Grote Beek uw bruiloft gaat vieren en de Ja te beklinken met een mooie avond, dan moet daar wel een passende DJ bij te vinden zijn. Ook hiervoor hebben wij in Eindhoven DJ's die aan alle wensen zullen voordoen. Wij bieden specifieke bruiloft DJ's aan die gespecialiseerd zijn in het bruiloftsfeest in de avond. Je wil op zo'n feest niet te uiteenlopende genres hebben en een sfeer creëren die voor jong en oud toegankelijk is. DJ's alom in Eindhoven!

Tips om een DJ in Eindhoven te boeken

Eindhoven is een bruisende stad met een levendige muziekscene, en het boeken van een professionele DJ kan de perfecte toevoeging zijn aan elk feest of evenement. Of u nu op zoek bent naar iemand om uw bruiloft op te fleuren, een bedrijfsfeest te rocken of een clubavond te vullen met dansbare beats, er zijn tal van geweldige opties om uit te kiezen als het gaat om het boeken van een DJ in Eindhoven.

Als u op zoek bent naar een DJ die gespecialiseerd is in een bepaald genre, zoals house, techno of hiphop, dan zijn er talloze talenten in de stad om uit te kiezen. Er zijn ook veel DJs die zich hebben gespecialiseerd in het spelen van specifieke stijlen of era's, zoals 80s hits of 90s dance classics. Wat uw muzikale voorkeuren ook zijn, er is vast een DJ in Eindhoven die aan uw wensen kan voldoen.

Maar hoe kiest u de juiste DJ voor uw evenement? Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het maken van uw keuze:

Zoek naar referenties en recensies: vraag om referenties van andere klanten die de DJ hebben geboekt, of lees online recensies om een idee te krijgen van de kwaliteit van hun optreden.

Bekijk hun muziekselectie: veel DJs hebben online hun muziekselectie beschikbaar, dus u kunt een idee krijgen van wat u kunt verwachten als u hen boekt. Zorg ervoor dat de muziek die ze spelen aansluit bij uw wensen en het doel van uw evenement.

Overleg over uw verwachtingen: het is belangrijk om duidelijk te communiceren wat u verwacht van de DJ tijdens uw evenement. Dit kan gaan over de muziekselectie, de duur van het optreden, of er speciale verzoeknummers zijn, en welke apparatuur ze nodig hebben.

Vraag naar hun ervaring: hoe lang is de DJ al actief en hoeveel ervaring hebben ze in het spelen op evenementen van het type dat u organiseert? Hoe meer ervaring ze hebben, hoe beter ze in staat zullen zijn om te voldoen aan uw wensen en om te gaan met eventuele problemen die zich kunnen voordoen tijdens het optreden.

Als u op zoek bent naar een geweldige DJ in Eindhoven, dan zijn er talloze opties.

Evenses is de plek voor een DJ Eindhoven

Dus hoe u het ook wend of keert, voor elke situatie, genrebehoefte en feest kunnen wij u voorzien van de passende DJ Eindhoven. Wij bieden altijd een all-in prijs, verzorgen alles van A tot Z, zijn altijd bereikbaar en weten precies u te verzorgen van wat er nodig is.

Dus nog even een snel keuze menu voor alle genres aan Eindhoven DJ's om uit te kiezen:

Nog steeds aan het twijfelen, of toch op zoek naar persoonlijk advies voor een Eindhoven DJ? U kunt ons altijd bereiken via een belletje naar 085-7920202 (NL) of 02-8084961 (BE) of door een mail te sturen naar info@evenses.comHoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar