1 filter
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

42 Beoordelingen

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek

€ 845 - € 1795
Two Delight
100% match

Two Delight

36 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Violiste
100% match

Violiste

12 Beoordelingen

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.

€ 695 - € 1530
Benjamin
100% match

Benjamin

1 Beoordeling

Benjamin verzorgt een warme sfeer door zijn prachtige uitvoering van de mooiste pop ballads

€ 500 - € 1250
Entertainment boeken in Eindhoven? Boek nu bij Evenses!
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Eindhoven

Eindhoven de gekste! Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Eindhoven staat voornamelijk bekend als de geboorteplaats van het grote technologiebedrijf Philips. Later is ook het Philips stadion gebouwd, het stadion van het PSV voetbalteam. Er zijn flink wat Eindhovense bekende artiesten en festivals. In 2015 was de eerste editie van The Flying Dutch Eindhoven. Met veel Hollandse artiesten en Nederlandstalige muziek was het festival een groot succes. Ook maakt festival 40up een grote doorbraak in Eindhoven.

Met vele bekende locaties als de Effenaar en Beursgebouw Eindhoven, weten Eindhovenaren wel hoe en waar zij het beste een feestje kunnen bouwen. Uitgaan in Eindhoven is ook zeker geen straf. In het centrum van Eindhoven ligt de Markt, waar veel terrassen en grand café's aan liggen. Stratumseind in Eindhoven is het uitgaansgebied van Eindhoven. Het Stratumseind is een van de langste 'stap straten' van Nederland met alleen maar café's en kroegen. Deze locatie is daarom ook erg populair onder het uitgaanspubliek, zowel onder Eindhovenaren als stappers die van ver komen.

Artiesten en entertainment boeken in Eindhoven

Als u een feest, bruiloft of personeelsfeest organiseert in Eindhoven helpen wij u graag met het zoeken naar het geschikte Eindhoven entertainment. Evenses Entertainment is namelijk ook al jaren actief in Eindhoven en de rest van Nederland, zowel voor privé gelegenheden als zakelijke evenementen. Zoekt u een bekende naam voor op uw feest of een geschikte band voor uw bruiloft? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Bekijk ons aanbod van bekende zangers, zangeressen en DJ's, verschillende bands of spectaculaire acts om te boeken voor uw feest, personeelsfeest of bruiloft. Al onze artiesten zijn geselecteerd op professionaliteit, kwaliteit, enthousiasme en ervaring. Mede hierdoor kunnen wij als entertainment bureau garanderen dat al onze acts professioneel zijn en garant staan voor succes op uw bruiloft, evenement of personeelsfeest.

Op het gebied van entertainment heeft ons team van event specialisten veel ervaring en zijn ook u graag van dienst om van uw evenement, ceremonie of verjaardagsfeest een succes te maken. Heeft u vragen voor entertainment Eindhoven? 7 dagen per week kunt u contact met ons opnemen. Ons team staat u graag te woord om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden.

Soorten Eindhovens entertainment

Bekende artiest Eindhoven

Bekende zanger Guus Meeuwis is dan geen bekende artiest Eindhoven, maar komt natuurlijk wel uit een plaatsje dichtbij Eindhoven. Deze bekende artiest Eindhoven weet van elk evenement een echt feest te maken. Met zijn bekende Nederlandse meezingers krijgt hij iedereen in de feeststemming.

Een bekende artiest Eindhoven boeken geeft een speciale touch aan uw feest en zal uw gasten zeker verrassen. Uw gasten zien niet elke dag een bekende artiest Eindhoven optreden. Naast Guus Meeuwis zijn er nog veel andere bekende artiesten te boeken.

Bekende artiest Eindhoven.jpg

Rapper Eindhoven

Rapper Fresku die geboren is in Eindhoven, is sinds 2009 aan het werk in de Nederlandse rapscene. Wat ooit begon met een brief aan de baas van TopNotch is verder ontwikkeld in een carrière waar vele rappers van dromen. Inmiddels heeft rapper Eindhoven Fresku al meerdere albums uitgebracht.

Deze rapper Eindhoven weet uw gasten goed te entertainen. Een rapper Eindhoven boeken is altijd een goed idee voor uw feest! De nummers van rapper Eindhoven gaan vaak over hun eigen leven en deze teksten kunnen als inspiratie en motivatie werken voor de jongeren die het luisteren.

rapper eindhoven boeken, eindhoven rapper.jpg

DJ Eindhoven

Bekende DJ Eindhoven La Fuente komt er niet vandaan, maar woont al wel een tijd in Eindhoven. Deze bekende DJ Eindhoven heeft een flinke carrière opgebouwd inmiddels. Hij was in het festivalseizoen in de zomer van 2019 flink druk bezig met 55 shows en 60 vluchten in 50 dagen.

Eindhoven DJ La Fuente heeft ook zijn eigen radioshow genaamd Full Colour, waarbij er elke maand een nieuwe podcast online komt die altijd in de top 10 van iTunes staat. Ook heeft hij afgelopen tijd genoeg gereleased vanuit label Spinnin'Records en DOORN records.

dj eindhoven boeken, eindhoven dj , eindhovense .jpg

Coverband Eindhoven

Een coverband Eindhoven boeken kunt u ook bij ons boeken naast een DJ, rapper of bekende artiest. In welk genre u ook zoekt, wij vinden altijd een passende coverband Eindhoven. Bent u op zoek naar coverband Eindhoven die top40 hits, Rock 'n Roll of Gyspy Jazz speelt, het kan allemaal bij Evenses.

Wilt u bijvoorbeeld een akoestische coverband Eindhoven, dan kunt u kiezen voor de Oude Meesters. Of wilt u liever een band die hits van toen en nu speelt, dan kunt u gaan voor Party Collective. Dit is een energieke coverband die ieder feest op zn kop zet. Of een Rock 'n Roll band, zoals The Milkshakes.

coverband eindhoven, eindhoven coverband, eindhovense.jpg

Wilt u een een feest organiseren in Eindhoven en bent u opzoek naar een geschikte artiest? Wij hebben een groot aanbod van professionele artiesten. Ook verzorgt Evenses de gehele invulling van uw evenement. Zo boeken of huren wij niet alleen de artiest voor uw feest, ook regelen wij bij ontbreken van het licht en geluid, verlichte dansvloeren, fotografen en fotohokjes, de catering, hostess en nog veel meer.

Heeft u interesse in het boeken of huren van een (bekende) artiest, band, dj, duo, act of show in Eindhoven of organiseert u een evenement in Eindhoven? Evenses heeft een ruim assortiment aan bekende artiesten, bands en dj’s voor in Eindhoven. Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw feest in Eindhoven.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.