Eindhoven

Eindhoven de gekste!Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland, in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Eindhoven kent een tal van bekende artiesten en festivals. In 2015 was de eerste editie van The Flying Dutch Eindhoven. Met veel Hollandse artiesten en Nederlandstalige muziek was het festival een groot succes. Ook maakt festival 40up een grote doorbraak in Eindhoven. Lees meer

Onze topaanbevelingen

Bekijk ons aanbod aan bands en dj's in Eindhoven

 

 

Bij Evenses staan wij 24/7 voor u klaar!

 

Met vele bekende locaties als de Effenaar en Beursgebouw Eindhoven, weten Eindhovenaren wel hoe en waar zij het beste een feestje kunnen bouwen. Uit in Eindhoven is ook zeker geen straf. Stratumseind in Eindhoven is het uitgaansgebied van Eindhoven. Het Stratumseind is een van de langste 'stap straten' van Nederland met alleen maar café's en kroegen. Deze locatie is daarom ook erg populaire onder het uitgaanspubliek, zowel onder Eindhovenaren als stappers die van ver komen. Wilt u een een feest organiseren in Eindhoven en bent u opzoek naar een geschikte artiest? Wij hebben een groot aanbod van professionele artiesten.

 

Ook verzorgd Evenses de gehele invulling van uw evenement. Zo boeken of huren wij niet alleen de artiest voor uw feest, ook regelen wij bij ontbreken van het licht en geluid, compleet verlichte dansvloeren, fotografen en fotohokjes, de catering, hostess en nog veel .

 

Heeft u interesse in het boeken of huren van een () artiest, band, , duo, act of show voor uw poppodia in Eindhoven of organiseert u een evenement in deze mooie stad? Evenses heeft een ruim assortiment aan bekende artiesten, bands en dj’s. Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw feest in Eindhoven.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig