Verenigingsfeest

Verenigingsfeest organiseren

Het is weer die tijd van het jaar en iemand moet het verenigingsfeest, studentenfeest of lustrum organiseren en dit jaar mag jij het doen. Hoe ga je dit aanpakken en wat is belangrijk? Wij als entertainmentbureau bieden diverse artiesten, acts en assecoires aan en weten dus hoe je een echt verenigingsfeest moet organiseren. Weet je al wat je moet boeken voor een geslaagd verenigingsfeest op jouw voetbalclub, tennisclub, hockeyclub of golfclub?

Hoe gaat het verenigingsfeest eruit zien, denk hierbij aan de aankleding van het verenigingsfeest. Het is vaak erg leuk om een themafeest te organiseren. Een aantal ideeën voor een thema feest zijn bijvoorbeeld; Koningsdag, hollandfeest, Oktoberfest met Mister Oktoberfest, Halloween, Disney, goed gekleed, Tiroler, hippie feest, foute party, Hawaii party, jaren 80' of karaoke night! Op een vereningsfeest zal de karaoke night altijd wel aanslaan, het zijn niet de grootste feesten dus er kan altijd wel een liedje gezongen worden van zijn of haar favoriete artiest. Dus zet die karaoke set maar klaar en het publiek zal binnen stromen verkleed als hun favoriete artiest op het verenigingsfeest!

Muziek op een verenigingsfeest is ontzettend goede toevoeging om toch de sfeer er echt in te krijgen. Zo kan Evenses een band of een DJ regelen die het beste bij uw verenigingsfeest past. Voor de muzikale omlijsting van uw verenigingsfeest op bijvoorbeeld de voetbalclub, hockeyclub of op de tennisvereniging is het heel belangrijk dat de juiste artiesten optreden op het feest. Daarbij regelen we graag het licht en geluid voor uw verenigingsfeest.

Er zijn altijd leuke ideeën voor een verenigingsfeest te bespreken. Evenses werkt met professionele artiesten. Onze muzikanten zijn te verdelen in: Solisten, duo's, trio en bands. Wanneer u er echt een goed verenigingsfeestje van wilt maken raden wij een DJ of een coverband aan om in te huren, we hebben veel DJ' s en verschillende cover bands in ons bestand staan, voor elke genre hebben we wel een Diskjockey of een band beschikbaar.

Als u bijvoorbeeld een borrel gaat geven en u wilt dat de mensen nog met elkaar kunnen praten is het een optie om een jazzband in te boeken. Wanneer u een liefhebber bent van feestmuziek is bijvoorbeeld een coverband een leuke optie, indien u meer van soul houdt hebben we daar ook meerdere opties voor.

Voor het verhuren van artiesten en acts voor uw verenigingsfeest kunt u altijd contact opnemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw perfecte verenigingsfeest.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar