Caro Emerald boeken

Caroline Esmeralda van der Leeuw, of beter bekend als Caro Emerald is een Nederlandse zangeres. In 2009 kreeg Caro bekendheid door haar single 'Back it up'. Met deze single won ze ook de titel 3FM Serious Talent en vanaf daar ging het hard voor Caro Emerald.

Nadat 'Back it up' aansloeg, pakte Caro door, ze maakt nieuwe muziek, voornamelijk geïnspireerd op films en muziek uit de jaren '40 en '50. Eind 2009 ligt er dan al een compleet album klaar, 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor'. In 2010 staat Caro te schitteren op diverse festivals, zo staat ze op Concert At Sea, Pinkpop en nog veel meer festivals. Maar ook Europa is in de ban van deze unieke sound, ze tourt daarom door Italië, Groot-Brittannië en Polen. Begin 2013 is het dan tijd voor het tweede album voor Caro, genaamd 'The Shocking Miss Emerald'.

Boekingen Caro Emerald

Wilt u Caro Emerald boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en ceremonie. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.