< Terug naar overzicht

Clouseau boeken

Al 30 jaar brengt Clouseau de ene hit na de andere uit in Vlaanderen en omstreken
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Koen zijn stem is zo fragiel, krakend, vol emotie! Ik krijg er maar niet genoeg van. Fan sinds 1999!"
Michael Verhoeven
5
"Ik heb mijn dochter naar hun liedje Domino vernoemd! Echt de meest pakkende en prachtige tekst uit de Nederlandstalige muziek geschiedenis. "
M. Rigter
5
"Clouseau maakt liedjes met prachtige teksten en verschillende jasjes. Soms zijn ze droevig, soms vrolijk en soms krijg ik meteen de neiging om te beginnen dansen! Ze verdienen het zeker om de beste Nederlandstalige pop band genoemd te worden! "
Geert-Jan
5

Clouseau boeken

Clouseau boeken 

 

Clouseau is een Nederlandstalige pop band bekend van de hits 'Gek Van Jou', 'vonken en Vuur', 'Vanbinnen', 'Zin om te bewegen' en 'Vliegtuig'. Clouseau boeken kan nu via Evenses voor uw feest, festival of bedrijfsevenement. 

 

Clouseau is de meest succesvolle Nederlandstalige band in Vlaanderen en omstreken en wordt gevrormd door de gebroeders Wouters sinds 1997, maar dat is niet het jaar waar alles begon. De muzikale passie van Clouseau startte in 1984 toen een vriendengroep uit Sint -Genesius-Rode een concertje speelde tijdens een aperitief op het gemeentehuis. Toen bestonden ze nog als "Clouseau en vrienden". Die avond krijgen ze de liefde voor muziek helemaal te pakken en bleven ze verder repeteren tot er 3 jaar later een grote kans kwam die ze niet konden laten liggen, ze opende het Marktrock-festival in Leuven. 

 

In 1988 brachten ze hun eerste hit 'Alleen Met Jou' uit. Amper een jaartje na hun eerste hit werden ze door België naar het Eursongfestival gestuurd waar ze de tweede plaats behaalde met het nummer 'Anne' dat nadien een gigantische hit wordt. Hierna verovert Clouseau ook alle harten in Nederland en hun nieuwste album wordt 570,000 keer verkocht in Vlaanderen en Nederland. 

 

Na een tweetal Engelse platen brengt Clouseau hun vijfde album uit 'Oker' (1995) met hierop het nummer 'Passie' waarmee ze plaats 1 veroveren in de hitparades. In het totaal bracht Clouseau reeds 15 albums uit waaronder hun laatste verzamel CD voor het 30-jarig bestaan van de Nederlandstalige pop band. 

 

In 2017 waren de gebroeders Wauters te gast in het televisie programma 'Liefde Voor Muziek' waar ze nummers coverde van bekende artiesten zoals Josje Huisman, Natalia, Gers Pardoel, Isabella A en Lady Linn. 

 

Boekingen Clouseau

 

Wilt u Clouseau boeken voor uw stadsfeest, festival of conferentie ? Deze act is via Evenses te boeken voor uw feest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

 

Suggesties voor bij deze act

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken

Bekende zangers

Gerard Joling boeken

Bekende zangersGerard Joling is de droom op ieder Oer-Hollands feest!2999,-Lees meer
gers pardoel boeken bruiloft feest

Gers Pardoel boeken

Bekende Urban artiesten

Gers Pardoel boeken

Bekende Urban artiestenDeze Nederlandse zanger/rapper neemt jou mee op uw feest!2999,-Lees meer
niels destadsbader%2C boeken

Niels Destadsbader boeken

Bekende zangers

Niels Destadsbader boeken

Bekende zangersDe talentvolle duizendpoot Niels Destadsbader is presentator, acteur en zanger.14250,-Lees meer
stan van samang boeken 0

Stan Van Samang boeken

Bekende zangers

Stan Van Samang boeken

Bekende zangersDeze Vlaamse multitalent, Stan Van Samang, kan zingen en acteren!2999,-Lees meer