Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Vuurspuwshow boeken
100% match

Vuurspuwshow boeken

Zet uw evenement in vuur en vlam met deze vuurspuwshow.
Onze vuurspuw demonstratie is een magische show waarbij de natuurwetten worden overtreden. Wat is een vuurspuwshow? Van het spuwen ...
Lees meer

4,7 (13 Beoordelingen)
€ 475 - € 1250
Steltenlopers
100% match

Steltenlopers

Deze steltenlopers hebben prachtige op maat gemaakte kostuums!
Steltenlopers inhuren Onze steltenlopers trekken veel bekijks op menig event, de pakken zijn prachtig en op maat gemaakt. de v...
Lees meer

4,8 (8 Beoordelingen)
€ 950 - € 1550
Danseres
100% match

Danseres

Danseressen met verschillende soorten kleding of kostuums naar wens
Bent u op zoek naar een danseres voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest? Dan raden wij u onze danseressen aan! De profes...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
LED Dansshow
100% match

LED Dansshow

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.
Deze LED Show wordt vaak ingezet als openingsshows of als intermezzo act op evenementen, bedrijfsfeest...
Lees meer

4,5 (7 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Halloween

Booooooo! 31 oktober is de dag waar het allemaal draait om een paar dingen: enge kostuums, pompoen, griezeligheid en SNOEP! Bij Halloween wordt er ook meteen gedacht aan uitgeholde pompoenen en griezelige kostuums. De feestdag heeft een rijke historie en is in de loop van de tijd veranderd van een avond voor Allerheiligen tot aan kinderen die langs de deuren gaan voor snoepgoed.

Ook komen er steeds meer feesten met een halloween thema. De meeste van ons zagen vroeger altijd wel in die leuke tv series of films hoe mensen altijd Halloween vierde en dit kon altijd heel verschillend zijn. Een school zou dan een Halloween thema organiseren om voor hun studenten een waanzinnig griezelig feestje te geven, terwijl de ander zijn hele huis onderbedekt met griezelige accessoires en spullen, zoals besneden pompoenen met een gezichtje erin, wc-rol papier over hun huis heen gegooid, nep spinnen aan de voordeur of nep spinnenwebben. Halloween is werkelijk waar de feestdag waar mensen denken aan zombies, geesten en allerlei ander soort enge dingen die wel of niet fictie zijn. Het is een en al gekkigheid in een griezelige en donkere setting. De perfecte Halloween Evenement vind je hier!

Waarom wordt Halloween gevierd?

Laten we beginnen bij het begin. De naam Halloween is een afgeleide van Hallow-e'en oftewel All Hallows Eve. De Nederlandse vertaling hier van is Allerheiligenavond. Traditioneel gezien werd het feest gevierd in Ierland door het Keltische volk. In die tijd vierden zij het op 1 november. Volgens de Keltische kalender begon het nieuwe jaar op 1 november. Op deze dag werden Allerheiligen en Allerzielen van de rooms katholieke kerk gezamenlijk herdacht. In de loop der jaren is zoals vele tradities met de tijd mee gegaan en veranderd. In de zestiende eeuw schafte de Engelsen het feest af. Zij dachten namelijk dat deze dag in het teken stond van de terugkeer van de zielen van overledenen en de aanwezigheid van bovennatuurlijke krachten werden verheerlijkt.

In de 19e eeuw ontstond het feest waar we het nu vooral van kennen namelijk, kinderen in een spoken kostuum die langs de deuren gaan vragen om een traktatie. Op 31 oktober worden alle straten versierd en staan de uitgesneden pompoenen langs de huizen. Al gauw hadden mensen uit andere landen deze traditie ook opgepikt. Allerlei verschillende landen zoals, Amerika, Canada, Europa en Oost-Azië deden mee met deze feestdag. Kinderen gaan langs huizen en zeggen dan "Trick or Treat!" Volwassenen kunnen dan kiezen of zij een grapje bij de kinderen uithalen of ze hen een snoepje geven. Meestal worden er snoepjes gegeven tijdens Halloween.

Sinds de jaren tachtig werd Halloween ook steeds populairder onder de volwassenen. Ook zie je veel invloed van Halloween in de griezelfilms en televisieseries. Een welbekende griezelfilm gebaseerd op Halloween is de film Halloween met de angstaanjagende Michael Myers als hoofdpersonage.

Halloween

Hoe wordt Halloween in Nederland gevierd?

Vergelijkbaar met Halloween is de Nederlandse traditie Sint Maarten. Traditioneel gaan de kinderen dan langs de deuren met een lantaarn. Hierbij roepen ze niet Trick or Treat, maar zingen ze een liedje.Er is wel een stijgende lijn te zien wat betreft de populariteit van het feest in Nederland. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan enge Halloween accessoires en Halloween kostuums. Niet alleen de retail, maar ook steeds meer bedrijven en attractieparken proberen mee te liften met de populariteit van Halloween. De meest bekende zijn de Halloween Fright Nights in Walibi.

Halloween bij Evenses Entertainment

Dat Halloween in de lift zit, is ook te zien in het aantal feesten die gegeven worden rond die periode. Er komen steeds meer feesten met een eng Halloween thema. Bij Evenses Entertainment kan je verschillende entertainment boeken in dat thema.

Voor de muziek worden de grootste hits zoals Thriller van Michael Jackson en de titelsong van The Ghostbusters uit de kast gehaald. De meeste artiesten bij Evenses hebben deze nummers wel in hun repertoire. Bands zoals So Good spelen in op het thema en kunnen er een griezelig gezellig feest van maken.

Dj's zoals Dj Maximuss zijn op deze thema feesten ook gewild. De rede hiervoor is, dat een dj nog meer kan variëren met zijn muziek en zijn muziek nog meer kan aanpassen aan het thema en de gasten.

Naast de muziek en de accessoires mag een griezelige act niet ontbreken tijdens het feest. Waar de horror clowns en de Freddy kruegers erg populair zijn. Kun je bij Evenses ook goochelaars boeken die duistere magie gebruikt voor de engste en leukste goocheltrucs.

Wat niet griezelig is, maar wel spectaculair is en past bij het spannende en duistere van Halloween zijn slangenmensen of de Aerial & Hoop act. Tijdens deze act wringt de artiest zich in onmenselijke bochten en schiet ze een pijl en boog af met haar voeten.

Om de gasten een aandenken mee te geven, kan je bij Evenses ook fotohokjes huren. Onbeperkt foto's maken met de griezelige gasten op het feest. Wilt u het nog wat dynamischer maken, kunnen de polaroid fotograven, geheel in thema, ook langskomen en de gasten op de ouderwetse polaroid vastleggen.

Bent u er al van overtuigd wat het thema wordt op jouw volgende gelegenheid? Wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week klaar voor al uw vragen.

FAQ Halloween

Wanneer is het Halloween?

Je ziet steeds eerder accessoires en commercials wat betreft Halloween maar, officieel is het 31 oktober.

Wat is Halloween?

Halloween is een verbastering van het originele woord All-Hallow-Even', dat vrij te vertalen is naar Allerheiligenavond.

Welke lengte qua optredens raden jullie aan?

Er is geen vaste lengte van een optreden. Soms is dit een korte show van 5 minuten, soms is dit een avondvullend optreden.

Kiest u voor een humoristisch typetje, een dansact of een acrobatische show? De kracht zit hem bij deze acts meestal in het verrassingseffect. Daarom raden we aan om een typetje niet langer dan 30 minuten achtereenvolgend in te zetten.

Een centrale dansact of acrobatische act duurt meestal 5 a 10 minuten. Dit raden wij aan omdat de aandacht hierna vaak minder wordt. Wel kunt u er voor kiezen om meerdere typetjes en/of shows verspreidt over de avond te plannen. Wilt u een avondvullende act? Dan is een goochelaar leuk.

We hebben ook typetjes die meerdere disciplines beheersen, zoals goochelen, mentalisme, ballonfiguren maken en de gasten entertainen.

Dit is ook leuk als het enkele uren achtereenvolgend wordt ingezet. We houden graag rekening met uw wensen en die van uw gasten, zodat we een passend voorstel op maat kunnen maken.

Hoe weet ik of deze act de juiste act is voor mijn gelegenheid?

Denk goed na over de sfeer en het ‘plaatje’ dat jullie wensen op jullie feest. Luister hierbij naar uw gevoel, maar houd ook rekening met de wensen van uw gasten. Bekijk rustig de demo’s en lees de extra info. Uiteraard staan wij 7 dagen per week klaar om u te adviseren en om mee te denken.

Ik heb speciale wensen en voorkeuren, kan ik dit doorgeven?

Uiteraard! We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen. Daarom bieden wij altijd de gelegenheid om jullie wensen en voorkeuren van tevoren aan te leveren of persoonlijk met ons te bespreken. De act zal van tevoren ook nog contact met jullie opnemen om kennis te maken en om jullie voorkeuren te bespreken.

HalloweenHoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar