Zanger-gitarist Peter

Een 'one man band', uniek in zijn soort. Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden.

4,7 uit 5 sterren
€ 445 - € 1115
zanger-gitarist-peter-huren-bruiloftt.jpg
eyjArMoE
CpBpbeFI
YXmbIrGZL A
rFhyOZswpJc
nasgNFVPM
zyCpNcJtk
zanger boeken
zanger-gitarist-peter-huren-bruiloftt.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Zanger-gitarist Peter
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Zanger-muzikant Peter is een uniek artiest die voor vele gelegenheden inzetbaar is. Peter zijn repertoire bestaat uit pop van alle tijden en dan voornamelijk van 1960 tot vandaag. Hierbij komen de jaren 1975-1995 het meeste naar voren. Alle covers zijn een eigen unieke bewerking, maar meer dan herkenbaar genoeg om het publiek direct mee te nemen. Door zijn stem krijgt uw feest, huwelijk, evenement, ceremonie, personeelsfeest of diner een 'soul-touch'. De muziek gaat van luister soul, lounge, tot dans (pop). Alle nummers zijn overbekende klassiekers die men weinig elders live hoort.

Het repertoire en profilering van de zanger-muzikant past hij aan uw gelegenheid aan. Daarbij is zanger-gitarist Peter de ideale muzikale gastheer voor de tussenperiode vanaf de ontvangst van uw gasten tot wanneer een DJ het feest helemaal losgooit. Terwijl de gasten zich acclimatiseren met een praatje, hapje of drankje zingt hij warme songs en verstrekt hij eventueel wat feest informatie. Daarnaast leidt hij eventuele speeches of andere acts in en steekt hij onopvallend telkens een tandje bij, totdat het publiek helemaal voorbereid is om met de DJ uit de bol te gaan.

Wilt u muzikant/zanger Peter boeken voor uw feest, huwelijk of evenement? Deze zanger-gitarist is te boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, bedrijfsfeest en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze talentvolle zanger/muzikant? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen per week graag te woord.

6 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Naomi Jansen
5 uit 5 sterren
Super gave man! Onze bruiloft was echt een unieke ervaring dankzij Peter. Goed contact gehad met hem en hij dacht echt met ons mee.
Marja de Boer
4 uit 5 sterren
Zeer unieke artiest, echt zeker waard om te boeken! Oude soul liedjes worden omgetoverd tot een uniek liedje.
Tom Thienpont
5 uit 5 sterren
Ik had eerst twijfels want ik kende hem niet, maar het bleek de beste van alle acts die ik voor mijn ijspiste had gevraagd. Zéér gevarieerd, heerlijke stem, sympathiek. Iedereen bleef tot het eind zitten.
Dr. P. Vanderdonckt
4 uit 5 sterren
Ons jaarlijks personeelsfeest van de afdeling Neurologie is telkens een hit ! Niet te luid, niet te stil, klassevol, smaakvol. Van de ontvangst tot wanneer de DJ los gaat de perfecte gezelligheidsmuziek.

Vergelijkbare acts

De Sfeer-Express

De Sfeer-Express

4 Beoordelingen

Feestzanger De Sfeer-Express is een unieke zanger. Te boeken voor uw feest, braderie en borrel.

€ 695 - € 1530
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.