< Terug naar overzicht

Zanger-gitarist Peter

Een 'one man band', uniek in zijn soort. Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden.
vanaf: 
445,-
5

Referenties

"We zochten een zanger-muzikant. We kregen een voorstel en hebben deze persoon op jullie site bezig kunnen zien. Deze man was top! Peter heeft ons meer gegeven dan we konden hopen. Hij heeft perfect aangevoeld wat onze gasten zou plezieren en voelde de sfeer heel goed aan. Hij speelde in op alle wensen en bracht zelfs enkele geslaagde verrassingsacts. Hij heeft een grote inbreng gehad in het slagen van het feest! We vonden hem super goed."
Katrine en Dirk
5
"Super gave man! Onze bruiloft was echt een unieke ervaring dankzij Peter. Goed contact gehad met hem en hij dacht echt met ons mee. "
Naomi Jansen
5
"Zeer unieke artiest, echt zeker waard om te boeken! Oude soul liedjes worden omgetoverd tot een uniek liedje."
Marja de Boer
4
"Ik had eerst twijfels want ik kende hem niet, maar het bleek de beste van alle acts die ik voor mijn ijspiste had gevraagd. Zéér gevarieerd, heerlijke stem, sympathiek. Iedereen bleef tot het eind zitten."
Tom Thienpont
5
"Ons jaarlijks personeelsfeest van de afdeling Neurologie is telkens een hit ! Niet te luid, niet te stil, klassevol, smaakvol. Van de ontvangst tot wanneer de DJ los gaat de perfecte gezelligheidsmuziek."
Dr. P. Vanderdonckt
4
"Het was een groot plezier u te mogen zien en aanhoren afgelopen zaterdag op ons Parelmoerjubileum. Iedereen was zeer lovend over uw optreden, uw stem, uw keuze van muzieknummers en ook de leuke act en het spelletje tussenin.. Kortom u heeft gezorgd voor de sfeer in de tent. Bedankt!"
Erna
5

Zanger-gitarist Peter

Zanger-muzikant Peter is een uniek artiest die voor vele gelegenheden inzetbaar is. Peter zijn repertoire bestaat uit pop van alle tijden en dan voornamelijk van 1960 tot vandaag. Hierbij komen de jaren 1975-1995 het meeste naar voren. Alle covers zijn een eigen unieke bewerking, maar meer dan herkenbaar genoeg om het publiek direct mee te nemen. Door zijn stem krijgt uw feest, huwelijk, evenement, ceremonie, personeelsfeest of diner een 'soul-touch'. De muziek gaat van luister soul, lounge, tot dans (pop). Alle nummers zijn overbekende klassiekers die men weinig elders live hoort.

 

Het repertoire en profilering van de zanger-muzikant past hij aan uw gelegenheid aan. Daarbij is zanger-gitarist Peter de ideale muzikale gastheer voor de tussenperiode vanaf de ontvangst van uw gasten tot wanneer een DJ het feest helemaal losgooit. Terwijl de gasten zich acclimatiseren met een praatje, hapje of drankje zingt hij warme songs en verstrekt hij eventueel wat feest informatie. Daarnaast leidt hij eventuele speeches of andere acts in en steekt hij onopvallend telkens een tandje bij, totdat het publiek helemaal voorbereid is om met de DJ uit de bol te gaan. 

 

Wilt u muzikant/zanger Peter boeken voor uw feest, huwelijk of evenement? Deze zanger-gitarist is te boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, bedrijfsfeest en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze talentvolle zanger/muzikant? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen per week graag te woord.

Anderen bekeken ook

zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer
pianist zanger boeken bruiloft huwelijk

Lode

Zanger, Pianist

Lode

Zanger, PianistPianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!645,-Lees meer
Raphael huren bedrijfsfeest festival

Raphael

Zanger

Raphael

ZangerMet 20 jaar aan ervaring is hij een geweldige zanger/gitarist met een heel breed repertoire.395,-Lees meer
Pianist boeken bruiloft diner

Xander

Xander

Deze pianist houdt van interactie met uw gasten en u kunt kiezen uit 2000 verzoeknummers!595,-Lees meer

Repertoire

Genres

Songs

  • Dance
  • Lounge
  • Pop
  • Soul