Zanger-muzikant Peter is een uniek artiest die voor vele gelegenheden inzetbaar is. Peter zijn repertoire bestaat uit pop van alle tijden en dan voornamelijk van 1960 tot vandaag. Hierbij komen de jaren 1975-1995 het meeste naar voren. Alle covers zijn een eigen unieke bewerking, maar meer dan herkenbaar genoeg om het publiek direct mee te nemen. Door zijn stem krijgt uw feest, huwelijk, evenement, ceremonie, personeelsfeest of diner een 'soul-touch'. De muziek gaat van luister soul, lounge, tot dans (pop). Alle nummers zijn overbekende klassiekers die men weinig elders live hoort.

Het repertoire en profilering van de zanger-muzikant past hij aan uw gelegenheid aan. Daarbij is zanger-gitarist Peter de ideale muzikale gastheer voor de tussenperiode vanaf de ontvangst van uw gasten tot wanneer een DJ het feest helemaal losgooit. Terwijl de gasten zich acclimatiseren met een praatje, hapje of drankje zingt hij warme songs en verstrekt hij eventueel wat feest informatie. Daarnaast leidt hij eventuele speeches of andere acts in en steekt hij onopvallend telkens een tandje bij, totdat het publiek helemaal voorbereid is om met de DJ uit de bol te gaan.

Wilt u muzikant/zanger Peter boeken voor uw feest, huwelijk of evenement? Deze zanger-gitarist is te boeken voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, bedrijfsfeest en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over deze talentvolle zanger/muzikant? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen per week graag te woord.