< Terug naar overzicht

The Originals boeken

Deze hitmachine speelt werkelijk alle muziek en is te boeken via Evenses!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik heb ze vandaag gezien in Nijmegen, echt een te gekke band!"
Erik van Hullenhaar
5
"Nice gedaan jongens! Echt leuk!"
Robin
5
"Te gek gasten! Ik kan niet wachten om jullie weer live te zien."
Miriam
5

The Originals boeken

The Originals boeken

 

The Originals is een energieke, interactieve liveband die werkelijk alles speelt. U kunt deze feestmachine tegen aantrekkelijke voorwaarden bij Evenses boeken. U kunt de band inhuren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, evenement, festival, feest of bedrijfsfeest. 

 

The Originals spelen alles, op verzoek. En daarin is deze band absoluut uniek! De jongens spelen namelijk écht alles en uitsluitend wat het publiek vraagt. The Originals zijn met recht de meest interactieve live-act van Nederland. En dat bewijzen de heren al jaren op oh zoveel podia in binnen- en buitenland. De mannen speelden al in het Holland Heineken House Turijn, Beijing en Vancouver, op het Museumplein met Koninginnedag, Bevrijdingspop Haarlem, Paaspop, Strandfestival ZAND, Live38 XXL, DWDD en Vrienden Van Amstel Live.

 

 

Alleen al hun oprechte spelplezier en aanstekelijke enthousiasme zorgen direct voor een glimlach op ieders gezicht. En dan moet het feest nog beginnen...

 

 

Op het Originals zaalpodium tussen het publiek staat de opvallende microfoon waarmee iedereen zijn of haar favoriet kenbaar kan maken aan band en zaal. Het publiek heeft dus een heel actieve en voorname rol in de show. En of het nu om 30 of om 30.000 mensen gaat, de band bewijst keer op keer dat niemand de vreugdedans ontspringt.

 

 

Vanaf het podium spat de muzikaliteit het gehoor in. De multi-instrumentalisten laten alle liedjes minstens zo goed klinken als het origineel. Daarnaast brengen ze alles met een gepaste kwinkslag of gevatte grap en verbazen ze hun publiek met bijzondere muzikale acts. En omdat alle vijf de bandleden (kunnen) zingen, kun je rekenen op onnavolgbare vocale hoogstandjes.

 

 

The Originals zijn Axel Lindelauf (toetsen, zang), Erik Vorstenbosch (zang, percussie), Hans Vorstenbosch (zang, bas, toetsen, gitaar), Rias Baarda (gitaar, zang) en William van Rutte (drums).

 

 

De heren hadden eerder al succes met acts als De Coronas, Volumia!, VanVelzen, 2nd Place Driver, Stud Muffins en Crazy Pianos.

 

 

The Originals zijn absoluut de meest flexibele live-act van nu! Als je ze eenmaal gehoord en gezien hebt, weet je het zeker: nothing sounds like The Originals! 

 

Boekingen The Originals

 

Wilt u The Originals boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band The Originals. 

Anderen bekeken ook

Van Velzen boeken

VanVelzen boeken

Bekende zangers

VanVelzen boeken

Bekende zangersRoel van Velzen, bekend als VanVelzen, is een getalenteerde Nederlandse zanger!2999,-Lees meer
de coronas boeken feest 0

De Coronas boeken

Bekende bands

De Coronas boeken

Bekende bandsDé stand-up popgroep van Nederland! De Coronas zijn super veelzijdig, maar u bent de baas.5595,-Lees meer
Persfoto The Tour 2017

The Tour boeken

Bekende bands

The Tour boeken

Bekende bandsThe Tour levert een steengoede performance en heeft een ongeëvenaarde live reputatie!3245,-Lees meer
Popgunnn boeken

Popgunnn boeken

Coverband, Bekende bands

Popgunnn boeken

Coverband, Bekende bandsDe live band die vetter klinkt dan een DJ. Deze geweldige band zet elke tent op zijn kop!3595,-Lees meer