Lenny Keylard boeken

Laat u verassen door Lenny Keylard en zijn liefde voor reggae!

prijs op aanvraag
lenny keyland boeken
dMzOwAUeFY
hderrBYMDU
lenny keyland boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Lenny Keylard
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lenny Keylard biografie

Lenny Keylard is bekend geworden door zijn deelname aan The Voice Of Holland. Hij viel op door zijn dreadlocks en door zijn liefde voor reggae. Zijn doel was om reggae bekend te maken onder de jongeren.

Lenny Keylard is 23 jaar en komt uit Zaandam. Dat hij muzikaal is komt niet van een vreemde. Zijn vader, opa, ooms en tante speelden allemaal gitaar. Elke week ging hij naar zijn opa om gitaar te leren spelen. Toen Lenny Keylard 10 jaar was begon hij erbij te zingen. Hij werd steeds meer gevraagd voor optredens op verjaardagen en feestjes van familieleden. Met zijn vader speelde hij vaak liedjes van Creedence Cleurwater Revival en The Eagles. Met zijn oom speelde hij vaak nummers van Elvis en van The Mamas & The Papas. Door deze verschillende genres creëerde Lenny Keylard een afwisselende smaak. Hij ging altijd al zijn eigen weg en was nooit echt geïnteresseerd in recente muziek. Hij houdt van muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Toen Lenny Keylard 12 jaar was vond hij zijn draai in reggae. Reggae gaf hem vrijheid en gaf hem het gevoel dat hij vluchtte van het mindere. De teksten hielpen hem bij het opgroeien. Het ritme en de positieve boodschappen spraken hem erg aan. De nummers gaan over eenheid en dat plezier belangrijker is dan materiële dingen. Hij vond zichzelf in de muziek. Hier is zijn liefde voor reggae begonnen. Reggae is Lenny zijn levensstijl, hij vindt het belangrijk dat je je hart volgt. Bob Marley is Lenny Keylard zijn voorbeeld.

Lenny Keylard boekingen

Sinds Lenny zijn veertiende schreef hij zelf nummers. Hij schreef meerdere nummers, en uiteindelijk genoeg om een album te maken. Schrijven, produceren en financieren deed hij allemaal zelf. Hij nam de muziek op in een studio in Amsterdam. Tegenwoordig kan u Lenny Keylard boeken voor uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest, diner, feest en festival.

Lenny-Keylard.png

Lenny Keylard boeken bij Evenses

Wilt u Lenny Keylard boeken voor uw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Lenny Keylard boeken via Evenses voor uw diner, feest of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Lenny Keylard

Genres

Nederlandstalig
Latin

Vergelijkbare acts

Piano Paul

Piano Paul

8 Beoordelingen

Piano Paul is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!

€ 610 - € 1340
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.