Luka Cruysberghs boeken

De winnares van The Voice Vlaanderen 2018, niemand minder dan Luka Cruysberghs, boekt u bij Evenses voor uw feest of evenement. Deze zangeres met de magische stem is perfect voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement.

Luka Cruysberghs was de jongste deelnemer van het seizoen. Met het liedje "Sweet Dreams" deed zij auditie en ze belandde in het team van Alex Callier. Met haar unieke stem heeft zij hoge ogen gegooid tijdens het seizoen, met in het bijzonder haar cover van "Mad About You" samen met Alex Callier van Hooverphonic. Samen met de andere finalisten hebben zij het liedje "Free Fallin'" van Tom Petty gecoverd tijdens de finale. Na haar overwinning is ze verder met Alex gaan werken. Luka is nu namelijk de leadzangeres van Hooverphonic! Met de nieuwe formatie hebben zij al een nieuw liedje uitgebracht, "Romantic".

Boekingen Luka Cruysberghs

Wilt u deze zangeres met de magische stem boeken voor stadsevenement of festival? Luka Cruysberghs is bij Evenses te boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie zijn wij zeven dagen per week bereikbaar.