Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Wilbert Pigmans
100% match

Wilbert Pigmans

"Wilbert Pigmans: De Ultieme Feestervaring!''
Wilbert Pigmans is een artiest die bekend staat om zijn energieke en boeiende optredens. Met hits zoals "Mañana", "Dolores" en "Vanavond" heeft h...
Lees meer

€ 1995 - € 3390
Antoon
100% match

Antoon

Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon voor elk feest.
Valentijn Verkerk is op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Dat is ook de reden dat hij naar de Herman Brood Academie is ge...
Lees meer

prijs op aanvraag
FLEMMING
100% match

FLEMMING

Boek deze opkomende Nederlandse zanger voor bij je feest!
Flemming Freddie Viguurs is een Nederlandse singer-songwriter. Als kind speelde hij in musicals. Hij had het altijd al in zich op te ...
Lees meer

prijs op aanvraag
De Bankzitters boeken
100% match

De Bankzitters boeken

Klaar om te feesten? Boek de Bankzitters en creëer Een fenomenaal Evenement!
Sinds hun debuut in 2017 heeft de Nederlandse groep De Bankzitters een indrukwekkende reis gemaakt en het hart van...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende artiesten boeken

Artiest(en) boeken voor uw dochter haar vijftiende verjaardagsfeestje? Is het binnenkort weer tijd voor het jaarlijkse buurtfeest en zijn jullie op zoek naar een bekende act om het evenement op de kaart te zetten? Of wordt het bedrijfsfeest dit jaar op jullie kantoor in Nederland gegeven en willen jullie er iets memorabels van maken voor jullie buitenlandse collega's? Wat voor soort feest of evenement je ook gaat organiseren, het boeken van een bekende artiest geeft altijd dat beetje extra aan de gelegenheid. Het komt tenslotte niet elke dag voor dat jouw gasten een live optreden van een bekende artiest van dichtbij mee kunnen maken.

Bekende artiesten

Bekend of niet, het blijft natuurlijk wel van belang dat de artiest die je boekt ook goed past bij het feest of evenement dat je gaat organiseren. Zoekt u een interessante spreker zoals bijvoorbeeld Tess Milne of oud-schaatser Marianne Timmer? Jan Smit geeft, bijvoorbeeld, geweldige live shows, maar zal hij op een rock&roll-feestje waarschijnlijk een beetje uit de toon vallen net als Henk Damen. Het is zonde om tijd, moeite, én budget te besteden om een artiest te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor jouw evenement. Vandaar dat het wel belangrijk is om alvast een min of meer duidelijk idee te hebben van het feest dat je gaat organiseren alvorens een bekende artiest te boeken.

Bekende artiesten boeken .webp

Nederlandse artiest boeken

Dat lijkt misschien logisch, maar het boeken van een bekende artiest die goed past bij het feest dat je voor ogen hebt is soms makkelijker gezegd dan gedaan. De keuze op het gebied van bekende artiesten  voor feesten en evenementen in Nederland en België is namelijk heel groot. Van Nederlandse zangers als Dotan, Jan Smit, Gebroeders Ko, Raymon Hermans, Lee Towers, Benny Sings en Brace tot rappers als Ali B en Ronnie Flex, en van populaire zangeressen als Do en Ilse de Lange tot wereldberoemde zangers als Jaimi Faulkner en DJ's als DJ Jean en DJ Chuckie, het aanbod is vrijwel eindeloos. Daar komt nog bij dat je ook kan kiezen voor het boeken van bekende groepen en ensembles uit hele verschillende muziekstijlen, zoals het Friese duo Twarres, de Rotterdamse hip-hopformatie Broederliefde, en de drie zusjes van de bekende popgroep O'G3NE.

Artiesten boeken

Van veel van dergelijke bekende artiesten zal je veel materiaal online kunnen vinden, maar het is toch ook aan te raden om tijdens het boekingsproces de hulp in te roepen van een ervaren partij op het gebied van artiestenboekingen. Bij Evenses hebben wij, bijvoorbeeld, al talloze keren bekende artiesten boekingen in Nederland en België. Wij zijn al jarenlang actief in de wereld van het entertainment en artiestenboekingen, en die kennis en expertise stellen we maar al te graag beschikbaar, zodat jij voor jouw feest de perfecte bekende artiesten kan boeken. We hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk van bekende artiesten opgebouwd met wie we al heel vaak samen hebben gewerkt, dus ga zeker eens langs onze website. Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken met vragen omtrent het boeken van een bekende artiest,  zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail of telefoon. Mocht je zelf eerst een kijkje willen nemen, dan kan je met de hulp van de zoekmachine op onze website alvast beginnen. Om je nog wat verder op weg te helpen met het boeken van een bekende artiest voor jouw feest of evenement zullen we hieronder ook gelijk enkele dingen op een rijtje zetten waarop je dient te letten tijdens het boekingsproces.

Waar je zeker op moet letten bij het boeken van een bekende artiest

Vaak is het zo dat hoe bekender de artiest is, hoe meer eisen er worden gesteld aan de organiserende partij en hoe uitgebreider de contracten kunnen worden. Om die reden is het dan ook een goed idee om in zee te gaan met een bedrijf dat aantoonbare ervaring heeft in het boeken van bekende artiesten. Om je toch al een eindje op weg te helpen, zetten we hieronder al enkele factoren op welke zeker gelet moet worden als je een bekende artiest wil boeken voor jouw feest of evenement. Het laatste dat je wil is namelijk dat je op de grote dag te maken krijgt met onaangename verrassingen wat betreft het entertainment dat je geregeld hebt.

Weet wat voor bekende artiest je wilt boeken

Het klinkt misschien logisch, maar het zou je verbazen hoeveel mensen beginnen met een zoektocht naar de ideale bekende artiest zonder precies te weten wat voor feest ze gaan organiseren of wat voor muziek daar goed bij zou passen. Door voor jezelf een duidelijk idee te maken van het feest dat je in gedachten hebt en de rol die de artiest in kwestie daarin speelt, maak je het voor jezelf een stuk makkelijker. Als je bereid bent om een bekende artiest te boeken, dan wil je namelijk wel dat de act van deze artiest past bij het feest dat je organiseert, de sfeer die je in gedachten hebt, en de locatie waar het feest wordt gehouden.

Wacht niet te lang met het boeken van jouw favoriete artiest!

Eigenlijk geldt dit voor de planning van ieder feest of evenement, en dus zeker ook voor een feest waarvoor je een bekende artiest wil boeken: wacht niet tot op het allerlaatste moment met het contacteren van de relevante partijen. Of je nou direct met de artiest in contact staat of het boekingsproces grotendeels overlaat aan professionals, wees er zeker van dat je hen op tijd laat weten wat voor feest je organiseert, wanneer het plaatsvindt, en waarom je de artiest in kwestie wil boeken. Vaak is het zo dat hoe bekender een artiest is, hoe voller zijn of haar agenda ook staat. Als je tot kort voor de datum van jouw feest of evenement wacht om een bekende artiest te boeken, dan is de kans groot dat hij of zij niet beschikbaar meer is.

Vraag advies over het 'hoe en wat' van het boeken van een bekende artiest.

Zelfs als je de bekende artiest in kwestie al vaak hebt horen zingen en zien optreden op televisie en online is het toch aan te raden om wat onderzoek te plegen. Hoe klinkt hij of zij live? Is het prettig communiceren met hem of haar, of met zijn of haar management? Hoe is de interactie met het publiek op kleinere evenementen? Om deze reden kan je, bijvoorbeeld, op de website van Evenses een hele reeks reviews vinden per bekende artiest in ons portfolio, van mensen die de acts al eens live hebben gezien en/of geboekt. Daarnaast zal je ook op andere plekken op het internet meer informatie kunnen vinden over de bekende artiest die je wil boeken.

Hou de aanvullende voorwaarden in de gaten van de artiest.

We hebben het al eens eerder aangehaald, maar over het algemeen is het zo dat hoe bekender de artiest is die je wil boeken voor jouw feest, hoe uitgebreider het eisenpakket is dat je kan verwachten. Hier is op zich niks mis mee, maar zorg er wel voor dat je precies weet wat er van je gevraagd wordt en waar je voor betaalt. Op dit vlak valt vaak wel te onderhandelen en dat is, bijvoorbeeld, één van de facetten waarbij een samenwerking met een ervaren entertainmentbureau als Evenses heel goed van pas kan komen.

Hou enkele alternatieve artiesten achter de hand.

Stel je voor: je hebt met alle bovenstaande punten rekening gehouden en je hebt de perfecte bekende artiest voor jouw evenement gevonden. Het enige wat nog ontbreekt is de bevestiging van de kant van de artiest en dan blijkt dat hij of zij niet beschikbaar is op de door jou gewenste datum. Als je op voorhand geen rekening hebt gehouden met dit scenario, dan moet je opeens weer op zoek gaan naar een nieuwe act, en grote kans dat daarvoor niet zoveel tijd meer is als je graag had gewild. Zorg er dus voor dat je ook een alternatieve optie of twee achter de hand houdt wanneer je een bekende artiest gaat boeken. Op die manier ben je voorbereid wanneer je eerste keus om wat voor reden dan ook niet beschikbaar is voor jouw evenement.

Wat Evenses voor je kan betekenen bij het boeken van een artiest.

In Nederland of België, zal je te maken krijgen met heel wat keuze en variatie qua muziekstijlen met het boeken van bekende artiesten. Bij Evenses werken we samen met een breed aanbod bekende artiesten die geschikt zijn voor optredens op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Wij kunnen samen met jou ook een bekende artiest(en) boeken in combinatie met andere muzikale elementen, zoals bijvoorbeeld instrumentale begeleiding op de piano, de gitaar, of de saxofoon, om maar wat voorbeelden te noemen. Of je nou het komende buurtfeest een traditioneel tintje wil geven of op zoek bent naar originele begeleiding voor avondje live muziek met collega's op het jaarlijkse kantoorfeest, een bekende artiest zorgt ervoor dat er zal worden nagepraat over jouw feest. Om je feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan je met de artiest in kwestie een repertoire afspreken waarin ook jouw favoriete nummers zijn opgenomen. Veel van de bekende artiesten waar wij mee samenwerken staan hiervoor open.

Bij het boeken van een bekende artiest is het aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van dergelijke acts. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en entertainment, en we hebben door de jaren heen al honderden klanten geholpen bij het boeken van bekende artiesten. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je alvast een kijkje nemen naar ons portfolio van artiesten, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een bekende artiest. Je kan hen makkelijk bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de bekende artiest boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij organiseert.

Bekende artiesten boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of bruiloft?

Via ons boekingskantoor kunt u de beste nederlandse zangers, belgische zanger, nederlandse zangeressen en bekende dj's  boeken voor elke drive in show. Artiestenbureau Evenses biedt u voor elke gelegenheid en alle evenementen een bekende Nederlander aan om te huren als artiest.

Een boeking van Nederlandse zangers als Brace, Jan Smit, Nielson of rappers Ali B en Ronnie Flex maken van uw bedrijfsfeest of verjaardagsfeest een onvergetelijke ervaring met nederlandstalige muziek. Wellicht gaat uw voorkeur uit naar nederlandse zangeressen zoal het populaire O'G3NE, Shirma Rouse, Patricia Haastrecht, Anneke van Giersbergen, Eva Simonszangeres Do of de mooie country muziek van Ilse de Lange. Wilt u artiesten boeken die in grotere fomaties optreden, dan kunt u Twarres, Popgunn, Brainpower of Broederliefde overwegen om te huren. Als u er een echt gezellig feest van wenst te maken dan zijn de nederlandse volkzangers Dré Hazes met Andre Hazes' bloed, zweet en tranen, Gerard Joling of Jody Bernal leuke voorbeelden van een bn'er om te boeken. Voor elke gelegenheid kan Evenses artiesten, nederlandstalige zangers en zangeressen bieden die bij uw wensen passen.

Onze artiesten kunnen naast Nederlandse muziek en popmuziek ook electronische feestmuziek verzorgen. Hiervoor raden we u onze bekende Nederlanse DJ's aan om te huren. Wanneer u een bekende DJ wenst, boekt u bijvoorbeeld DJ Jean, DJ Chuckie, DJ Dyna, DJ Paul Elstak of Quintino. Voor een overzicht van alle bekende Nederlanders klikt u hier. Onze overige DJ's draaien in elke stijl en vorm voor u. Zo kunt u dj's boeken met instrumentale begeleiding. Bekijk deze pagina voor meer informatie over verhuur van onze allround DJ's.

Bekende artiesten boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of verjaardag

De prijzen van de artiesten die u wilt boeken zijn natuurlijk belangrijk. Bekende mensen boeken is in de regel niet goedkoop. Wel blijft de herrinnering van de beroemde nederlandse artiesten die u boekt lang bij. Wellicht bent u 25 jaar getrouwd, heeft u een verjaardagsfeest of gaat u uw trouwen. Dan is het een prachtig ervaring als de beste zangers van Nederland of Belgie nederlandse liedjes op uw feest komen spelen. Wij komen graag met u in contact om vragen te beantwoorden over bekende zangers, zangeressen, de verhuur van Belgische artiesten en de kosten van bekende artiesten. Boek gemakkelijk of vraag een vrijblijvende offerte aan met daarin de prijzen. Evenses biedt u de prijs aan als totaalprijs. Wij helpen u graag met meer informatie over het boeken van bekende artisten. Lees hieronder meer over het boeken van bekende artiesten in onze blog.

Voor bekende artiesten boekingen bent u bij Evenses aan het juiste adres.
Bij ons kunt zowel:

 • bekende artiesten boeken
 • een onbekende artiest boeken
 • Catering huren

Bekende artiest boekingen via Evenses zijn gegarandeerd een plezier!Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar