< Terug naar overzicht

Oscar and the Wolf boeken

Dé electropopact uit België, die al jaren podia op festivals en evenementen domineert.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Zij maken echt zulke heerlijke muziek. Hun liedje Strange Entity is echt mijn favoriet."
Ryan
5
"Geven altijd de gaafste shows! Ik heb ze nu twee keer gezien, op Rock Werchter en in Antwerpen, echt een aanrader!!"
Kaylee Paert
5
"Oscar and the Wolf is echt één van de besten! Ze maken geweldige muziek en geven hele mooie optredens, een compleet pakketje"
Ben Kuyzer
5

Oscar and the Wolf boeken

Oscar and the Wolf boeken

 

Één van de grootste acts uit Vlaanderen is de electropop groep Oscar and the Wolf. Zij maken sinds 2010 muziek als groep en met succes! De groep is nu te boeken bij Evenses voor uw evenement, feest of festival. 

 

Oscar and the Wolf bestaat uit vier muzikanten, waarvan Max Colombie de frontman van is. De groep is ook door hem opgericht. Hij had al wat bekendheid, omdat hij in 2005 had meegedaan aan het Junior Eurovisiesongfestival. Vervolgens richtte hij vijf jaar later de groep op. Oscar and the Wolf brak pas echt door in 2014 met het nummer 'Princes'. Datzelfde jaar bracht de groep ook hun debuutalbum 'Entity' uit. Deze was goed ontvangen, in Vlaanderen behaalde het de nummer 1 positie en in Nederland eindigde het album op de achtste plek. Een single van Oscar and the Wolf die ook hoge ogen gooide was hun cover van Amy Winehouse's 'Back to Black' met de zangeres Tsar B. In 2017 kwam hun tweede album uit, 'Infinity'. Ook deze had groots succes. In Vlaanderen behaalde het de nummer 1 positie en in Nederland was de hoogste positie die zij behaalden de zesde plek.

 

De groep heeft over de jaren heen vele prijzen binnen gesleept. Op dit moment heeft Oscar and the Wolf in totaal zes MIA's op hun naam staan. Waaronder beste live-act. Dit bewijzen ze ook graag met hun live shows. In 2017 stonden zij twee avonden in het Sportpaleis, waarvan één show helemaal uitverkocht was. Daarnaast heeft de groep optredens gegeven op Tomorrowland, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter en de Lokerse feesten. In 2018 is Oscar and the Wolf ook te beworden op Pinkpop. 

 

Boekingen Oscar and the Wolf

 

Wilt u deze groep boeken voor uw festival of bedrijfsfeest? Oscar and the Wolf is te boeken bij Evenses voor uw evenement of feest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen. Evenses is zeven dagen per week te bereiken voor al uw vragen over het boeken van Oscar and the Wolf.

Suggesties voor bij deze act

stan van samang boeken 0

Stan Van Samang boeken

Bekende zangers

Stan Van Samang boeken

Bekende zangersDeze Vlaamse multitalent, Stan Van Samang, kan zingen en acteren!2999,-Lees meer
clouseau foto

Clouseau boeken

Bekende bands

Clouseau boeken

Bekende bandsAl 30 jaar brengt Clouseau de ene hit na de andere uit in Vlaanderen en omstreken2999,-Lees meer
bazart boeken feest 0

Bazart boeken

Bekende bands

Bazart boeken

Bekende bandsDeze indie-popband uit België maakt de mooiste Nederlandstalige muziek.2999,-Lees meer
lost frquencies boeken festival

Lost Frequencies

EDM / House / Club / Electro DJ, Trance DJ / Dance DJ

Lost Frequencies

EDM / House / Club / Electro DJ, Trance DJ / Dance DJEén van de bekendste DJ's uit België met de heerlijkste sounds.2999,-Lees meer