Oscar and the Wolf boeken

Één van de grootste acts uit Vlaanderen is de electropop groep Oscar and the Wolf. Zij maken sinds 2010 muziek als groep en met succes! De groep is nu te boeken bij Evenses voor uw evenement, feest of festival.

Oscar and the Wolf bestaat uit vier muzikanten, waarvan Max Colombie de frontman van is. De groep is ook door hem opgericht. Hij had al wat bekendheid, omdat hij in 2005 had meegedaan aan het Junior Eurovisiesongfestival. Vervolgens richtte hij vijf jaar later de groep op. Oscar and the Wolf brak pas echt door in 2014 met het nummer 'Princes'. Datzelfde jaar bracht de groep ook hun debuutalbum 'Entity' uit. Deze was goed ontvangen, in Vlaanderen behaalde het de nummer 1 positie en in Nederland eindigde het album op de achtste plek. Een single van Oscar and the Wolf die ook hoge ogen gooide was hun cover van Amy Winehouse's 'Back to Black' met de zangeres Tsar B. In 2017 kwam hun tweede album uit, 'Infinity'. Ook deze had groots succes. In Vlaanderen behaalde het de nummer 1 positie en in Nederland was de hoogste positie die zij behaalden de zesde plek.

De groep heeft over de jaren heen vele prijzen binnen gesleept. Op dit moment heeft Oscar and the Wolf in totaal zes MIA's op hun naam staan. Waaronder beste live-act. Dit bewijzen ze ook graag met hun live shows. In 2017 stonden zij twee avonden in het Sportpaleis, waarvan één show helemaal uitverkocht was. Daarnaast heeft de groep optredens gegeven op Tomorrowland, Down The Rabbit Hole, Rock Werchter en de Lokerse feesten. In 2018 is Oscar and the Wolf ook te beworden op Pinkpop.

Boekingen Oscar and the Wolf

Wilt u deze groep boeken voor uw festival of bedrijfsfeest? Oscar and the Wolf is te boeken bij Evenses voor uw evenement of feest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen. Evenses is zeven dagen per week te bereiken voor al uw vragen over het boeken van Oscar and the Wolf.