R&B

R&B artiesten boeken voor uw bedrijfsfeest, Evenement of feest? Entertainmentbureau Evenses biedt R&B muzikanten uit verschillende genres geschikt voor uw festival, bruiloft of feest.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

Bekende urban artiesten boeken?

 

Een leuk feestje organiseren voor uw gasten? Of opzoek naar een R&B zanger, R&B dj of R&B zangeres voor uw festival? Bij ons slaagt u gegarandeerd voor een leuk optreden. R&B artiesten zijn erg populair geworden in een korte tijd. Nederlandse rappers en zangers als Jayhen Josylvio zijn hier een voorbeeld van. R&B muziek is ontstaan in Amerika, door de Amerikaanse soul en hiphop muziek werd de R&B genre gevormd, Amerika was de thuisbasis van R&B muziek het wordt gezien als popmuziek met een modern jasje. Deze genre is zo snel zo razend populair geworden dat onze Nederlandse artiesten het niet konden laten deze muziek ook te performen, denk aan onze eigen Nederlandse Dave Roelvink die de R&B muziek meeneemt tijdens het draaien.

Zo zijn de Urban artiesten die erg populair zijn hierin Nederland ook gaan variëren in deze muziek genre, bijvoorbeeld Boef en Lil Kleine, maar ook  Ronnie Flex, die niet alleen mega populair is door een van zijn hits Drank & Drugs maar ook zijn R&B hit heeft weten te maken met Jonna Fraser met het nummer 'Het is zo ver' in de New Wave album was dit dan ook een van de grootste hits. 
 

R&B artiesten huren voor uw festival, verjaardag of evenement!

 

 

Een R&B artiest of dj boeken? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan, hierin staat de totale kosten in vermeld. Hier bij Evenses werken wij altijd met een all-inclusive prijs, overwachte kosten zijn hierdoor nooit aanbodt. Boek nu u R&B artiest en ervaar uw evenement gegarandeerd als een avondje uitgaan! 

 

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig