Rob de Nijs boeken

Rob de Nijs werd geboren op 26 december 1942 in Amsterdam. Op de lagere school begon Robs interesse voor muziek. De ouders van rob supporten hem in zijn passie voor muziek, hij is dan ook al snel en succesvol speler van de accordeon.

Rob de Nijs past zijn studie aan op zijn interesse voor entertainment, vandaar dat hij gaat studeren aan de Theaterschool aan de Albert Cuyp van Bob Bouber. In 1962 doet Rob mee aan de talentenjacht Tuk op Talent, Rob de Nijs wint deze samen met de Lords. Rob scoort veel hits zoals 'Foto Van Vroeger', 'Nu De Nachten Nog' en 'Alleen Is Maar Alleen'. In seizoen 1974-1975 krijgt hij een eigen televisieprogramma. De titel is NL Tippers, waarin diverse Nederlandse artiesten hun lied ten gehore brengen. In 1976 wordt hij door het NIPO uitgeroepen tot populairste zanger van Nederland. In 1985 scoort hij zijn grootste hit tot dan toe. Het vredeslied ‘Alles wat ademt’. Het laatste album dat tot nu toe is uitgebracht heet 'Nieuwe Ruimte' en deze zag in 2014 het licht.

Boekingen Rob de Nijs

Wilt u Rob de Nijs boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw borrel en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.