SERA boeken

Boek deze zangeres nu op Evenses voor uw feest of festival!

prijs op aanvraag
sera boeken
lQAFkXtE
P ftAILs
lMQSZxTzs
sera boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van SERA
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: Pop

De zangeres die bekend werd door covers op YouTube te zetten. Door haar covers op YouTube, TikTok en Instagram ging ze viral. Zelfs Justin Bieber heeft met een cover van zijn liedje in een live-video meegezongen. Een mega boost in haar carrière!

SERA biografie

De zangeres is eind 20 en ze is opgegroeid met muziek. Haar ouders luisterden altijd naar veel verschillende soorten muziek waardoor zij een gevarieerde smaak heeft. Ze is begonnen met de karaoke-set en al snel werd duidelijk dat zij talent had. Een carrière kan je als meisje alleen maar van dromen, en door haar Social Media avontuur is haar droom werkelijkheid geworden.

Verjaardag Christiano Ronaldo

Unieke ervaringen maak je niet vaak mee. Voor SERA was de verjaardag van Christiano Ronaldo toch wel een uniek moment. Zij werd gevraagd om op te treden. De zangeres werd ingevlogen voor de surprise party van de voetballer. Haar aller eerste liveoptreden was op het intieme diner van een van de bekendste voetballers ter wereld.

Carriere SERA

In 2021 heeft SERA haar debuutsingle uitgebracht: Only Us. De persoonlijkheid van de zangeres komt hier duidelijk naar voren. Het is een vrolijk lied met positieve vibes. Het nummer is een succes geworden. Haar volgende single 'Take A Chance' is net zo een succes.

SERA: ‘Als je echt iets wilt, dan moet je er gewoon voor gaan.’ Dat is waar Take A Chance over gaat. Meestal heb je niets te verliezen. En als je het nooit probeert, weet je ook niet hoe het afloopt. Of dat nou gaat over een geliefde, een project of een persoonlijk doel. Gewoon gaan!’

SERA boeken

Wilt u SERA boeken voor uw evenement of feest? SERA kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten zoals de Nederlandse zangeres SERA.

Repertoire SERA

Genres

Pop

Vergelijkbare acts

Dana Winner boeken

Dana Winner boeken

3 Beoordelingen

Al meer dan 20 jaar domineert Dana Winner de hitlijsten van Vlaanderen

prijs op aanvraag
Ruth Jacott boeken

Ruth Jacott boeken

3 Beoordelingen

Deze geweldige Nederlandse zangeres zit alweer 30 jaar in het vak. U kunt haar nu hier boeken.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.