< Terug naar overzicht

Willeke Alberti boeken

Boek Willeke Alberti en al uw gasten gaan naar huis met kippenvel op hun armen!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Als Willeke Alberti zingt dan is het alsof ze je in je armen neemt en je verteld dat alles goed komt in de wereld. Echt een prachtige en aangename stem om naar te luisteren!"
Pieter
5
"Willeke Alberti, wat je ook zingt alles is mooi! Je weet mensen te raken met je stem. "
Evelien Groenenberg
4
"De manier waarop Willeke Alberti zingt en haar timing is onnavolgbaar. De liefde en het gevoel wat ze erin legt is, voelt voor mij als "moederlijke troost". Alleen iemand met levenservaring kan op zo'n manier teksten met zo'n gevoel en kracht brengen. "
Elise T.
5

Willeke Alberti boeken

Willeke Alberti boeken 

 

Willeke Alberti is een niet alleen een geweldige zangeres, maar is ook bekend als actrice op de Nederlandse televisie. Ze is opgegroeid in Amsterdam en op haar elfde stond ze voor het eerst op een podium en kon dit speciaal gevoel niet meer loslaten. Ook de vader van Willeke Alberti, Willy Alberti, was een bekende volkszanger. Samen brachten ze in 1958 Willeke's eerste plaatje uit. Sindsdien had ze ook de smaak van het zingen helemaal te pakken en al snel bracht Willeke Alberti haar singles 'Norman' en 'Sei Rimasta Sola' uit. 

 

In 1963 brengt Willeke Alberti haar hit 'Spiegelbeeld' uit die een de eerste plaats veroverd in de hitparade. Een jaar later wint Willeke het Knokke-festival. Op Willeke's succes zit geen rem, in 1965 wordt haar eerste LP beloond met een Edison. Een tijdje later is Willeke Alberti nog steeds zeer populair en stuurt Nederland haar naar het Eurovisiesong Festival in Dublin, 1994. 

In 2016 bracht Willeke Alberti samen met Holland's Got Talent finalist Mart Hoogkamer een nummer uit 'Lachen, Beetje huilen'. 

 

Boekingen Willeke Alberti

 

Wilt u Willeke Alberti boeken voor uw privé-feest, bedrijfsfeest of receptie? Deze bekende Nederlandse volkszangeres is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Willeke Alberti. 

Anderen bekeken ook

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken

Bekende zangers

Gerard Joling boeken

Bekende zangersGerard Joling is de droom op ieder Oer-Hollands feest!2999,-Lees meer
frans bauer boeken feest bedrijfsfeest

Frans Bauer boeken

Bekende zangers

Frans Bauer boeken

Bekende zangersFrans Bauer is een gezellige volkszanger met een geweldige stem!2095,-Lees meer
TinoMartin2017 edited 3

Tino Martin boeken

Bekende zangers

Tino Martin boeken

Bekende zangersDe Hollandse volkszanger Tino Martin boeken en zing mee met zijn grootste hits!2999,-Lees meer
Samantha Steenwijk persfoto

Samantha Steenwijk boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Samantha Steenwijk boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenThe Voice artiest Samantha Steenwijk boeken en haar prachtstem betoverd u helemaal2999,-Lees meer