Willeke Alberti boeken 

 

Willeke Alberti is een niet alleen een geweldige zangeres, maar is ook bekend als actrice op de Nederlandse televisie. Ze is opgegroeid in Amsterdam en op haar elfde stond ze voor het eerst op een podium en kon dit speciaal gevoel niet meer loslaten. Ook de vader van Willeke Alberti, Willy Alberti, was een bekende volkszanger. Samen brachten ze in 1958 Willeke's eerste plaatje uit. Sindsdien had ze ook de smaak van het zingen helemaal te pakken en al snel bracht Willeke Alberti haar singles 'Norman' en 'Sei Rimasta Sola' uit. 

 

In 1963 brengt Willeke Alberti haar hit 'Spiegelbeeld' uit die een de eerste plaats veroverd in de hitparade. Een jaar later wint Willeke het Knokke-festival. Op Willeke's succes zit geen rem, in 1965 wordt haar eerste LP beloond met een Edison. Een tijdje later is Willeke Alberti nog steeds zeer populair en stuurt Nederland haar naar het Eurovisiesong Festival in Dublin, 1994. 

In 2016 bracht Willeke Alberti samen met Holland's Got Talent finalist Mart Hoogkamer een nummer uit 'Lachen, Beetje huilen'. 

 

Boekingen Willeke Alberti

 

Wilt u Willeke Alberti boeken voor uw privé-feest, bedrijfsfeest of receptie? Deze bekende Nederlandse volkszangeres is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Willeke Alberti.