• Zoë Tauran boeken
 • Schermafbeelding om
Zoë Tauran boeken
uYeM tuFk
CweFppMpj
lPxN VExM
kdDYgDBo
yxoPdSZoDY
MKaNjlJnc
Schermafbeelding om

Zoë Tauran boeken

prijs op aanvraag
Zoë Tauran boeken

Over Zoë Tauran

Zoë Tauran, een zangeres die tegenwoordig wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse muziekindustrie, met een schitterende, soulvolle stem en een poppy R&B-geluid. Zoë Tauran groeide op in een muzikale familie met Moluks-Nederlandse achtergrond. Bij verjaardagen en feesten kwam de familie samen en haar ooms, die in een band speelden, musiceerden op verschillende instrumenten. Hierdoor werd Zoë Tauran al vroeg blootgesteld aan muziek, wat een sterke, positieve invloed heeft gehad op de rijzende ster. Zoë Tauran was als kind al fan van de succesvolle R&B-groep 'Destiny's Child'. Samen met haar zussen trad ze thuis op voor haar ouders, waar Zoë Tauran toen al de show stal.

Het grote publiek maakte voor het eerst kennis met Zoë Tauran in 2012, toen ze meedeed aan 'The Voice Kids'. Deze ervaring nam ze mee toen ze in 2014 auditie deed voor 'Holland's Got Talent' met Nour Mens, Amber Delil en Sterre Tapilatu. Dit betekende het begin van de meidengroep 'TP4Y' (Too Pretty For You), want na hun indrukwekkende auditie gingen ze direct door naar de liveshows. Uiteindelijk behaalde TP4Y de derde plaats in de finale en kreeg het viertal een platencontract. Vier jaar lang waren Zoë Tauran, Nour, Amber en Sterre succesvol als groep met nummers als 'Blush', 'La La Love' en 'Lovecation'. In 2018 gingen de dames uit elkaar.

Zoë Tauran boeken

Samenwerkingen met andere grote namen

Daarna was Zoë Tauran te horen op samenwerkingen met onder andere Bilal Wahib, Jonna Fraser en CHO. Desondanks heeft de zangeres altijd de ambitie gehad om haar eigen singles uit te brengen die een verhaal vertellen. Jarenlang heeft Zoë Tauran hieraan gewerkt en in het voorjaar van 2022 werd dit werkelijkheid - haar eerste eigen single 'Solo', samen met Bilal Wahib, werd uitgebracht. Het nummer vertelt (jonge) luisteraars dat het soms oké is om even alleen te zijn en daar kracht uit te halen. 'Solo' werd snel populair en heeft inmiddels zelfs de platina status behaald met meer dan 19,7 miljoen streams.

In augustus 2022 bracht Zoë Tauran haar volgende single uit, 'Gebruik Me', samen met topartiest Frenna. 'Gebruik Me' is een echte lovesong waarin Zoë Tauran en Frenna luisteraars meenemen in een liefde die zowel sterk is als pijn kan doen - kortom, een realistisch verhaal. De sound werd al goed ontvangen bij het publiek op TikTok voor de release. Hierdoor ging het nummer viraal op het populaire sociale media-platform, wat leidde tot nog meer succes - in korte tijd behaalde de track meer dan 15 miljoen streams en een gouden status.

Naast haar eigen successen heeft Zoë Tauran samenwerkingen niet volledig achterwege gelaten. Integendeel, de zangeres was te horen op de remix van de zomerhit van het afgelopen jaar, 'Amazin', met artiesten Idaly en Ronnie Flex. Bovendien heeft Zoë Tauran een indrukwekkende bijdrage geleverd samen met Ronnie Flex aan de zeer succesvolle song 'Adrenaline' van Kris Kross Amsterdam, die maanden na de release nog steeds de Spotify Top 50 domineert met meer dan 25,5 miljoen streams.

Prijzen en Awards

Kort na de release van haar tweede single werd Zoë Tauran de MTV Push-artiest van september 2022. Er is geen twijfel mogelijk dat 2023 minstens net zo'n succesvol jaar wordt - Zoë Tauran was namelijk genomineerd voor een Edison Pop Award, een van de meest prestigieuze muziekprijzen in Nederland, in de categorie 'Nieuwkomer'. Bij het gerespecteerde radiostation 538 en de bekende nieuwssite van het AD is Zoë Tauran ook niet onopgemerkt gebleven; beide platformen noemen haar als een van de artiesten om in de gaten te houden voor 2023. Met haar debuutalbum en een eigen concert in Paradiso in het verschiet dit jaar, is dat zeker iets om rekening mee te houden. Eind januari bracht Zoë Tauran haar nieuwste single 'Therapie' uit, een song over een break-up en hoe men zich daarin kan verliezen. Sinds de release is deze niet meer weg te denken uit de topcharts. Met herkenbare songteksten en een krachtige, soulvolle stem heeft Zoë Tauran alles in huis om dé stem van een jonge generatie zelfstandige vrouwen te worden.

Zoë Tauran boeken bij Evenses?

Boek vandaag nog Zoë Tauran voor jouw evenement en maak er een onvergetelijke avond van! Onze ervaren en professionele boekingsmedewerkers staan klaar om je te helpen bij elke stap van het boekingsproces. Dus aarzel niet en neem contact met ons op om Zoë Tauran te boeken voor jouw volgende evenement!

Bij Evenses kunt u

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Zoë Tauran boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Zoë Tauran boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ontvang de beschikbaarheid van Zoë Tauran
Starttijd

FAQ

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat is urban muziek?

Urban muziek is een breed begrip. De term omvat een breed scala aan genres, waaronder hiphop, R&B, soul, reggaeton en meer. Urban muziek gaat vaak over thema's die relevant zijn voor het stadsleven en de cultuur, zoals sociale en politieke kwesties, liefde en relaties en de strijd om succes en erkenning.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Zoë Tauran boeken Zoë Tauran boeken
prijs op aanvraag
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar