1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

27 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2695 - € 4885
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

1 Beoordeling

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!

€ 2100 - € 3360
Two Delight
100% match

Two Delight

37 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 775 - € 1475
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

5 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1495 - € 3995
Popgroep | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Popgroep boeken

Popmuziek is een soort muziekgenre, het is niet gebaseerd op het soort muziekstijl, maar meer op populariteit. Popmuziek kan dus verschillende stijlen bevatten, maar is nu ook een eigen stijl geworden. Populaire muziek wordt soms 'mainstream' genoemd. Dit betekent dat het een soort muziek is dat wordt gebruikt om activiteiten uit te drukken waarin veel mensen geïnteresseerd zijn, en deze activiteiten bestaan duidelijk in de samenleving. De meeste muziek die we als samenleving kennen en waarnaar we luisteren, is popmuziek. Als we kijken naar de top 50 van muziek, kunnen we dus deze muziek popmuziek noemen.

Popster en popgroep

Maan popgroep Maan popgroep boeken popgroep boeken.jpg

We kennen de bekendste popsterren wel; Ariana Grande, Taylor Swift, Maan, Mr. Probz, Justin Bieber en meer.. Ieder van deze artiesten hebben op zijn minst een keer in de top 50 gestaan en maken voor het grootste gedeelte mainstream muziek. Naast popsteren, zijn er ook groepen die samen met elkaar popmuziek maken. Deze noemen we een popgroep. Bekende voorbeelden van popgroepen zijn; One Direction, Little Mix, De Jeugd van Tegenwoordig, K-otic en Chef’Speciaal. Een popgroep is populair meestal omdat er meerdere mensen in de groep zitten waardoor iedereen een favoriet kan kiezen maar ook omdat ze liedjes maken waar iedereen zich mee kan meeleven. De teksten van een popgroep zijn meestal niet al te moeilijk te begrijpen, waardoor iedereen mee kan zingen en de onderwerpen zijn ook meestal onderwerpen die iedereen kent zoals liefde, hartbreuk en levensproblemen.

Bekende popgroep

popgroep boeken popgroep boeken popgroep boeken bekende popgroep.jpeg

Popgroepen hebben meestal een bepaalde doelgroep en een eigen fanbase. Een fanbase zijn alle fans die hun muziek luisteren en naar hun optredens gaan. Bekende popgroepen zoals de popgroep One Direction, Little Mix en Fource zijn meestal gericht naar de jongere doelgroepen, vandaar dat hun teksten over wat meer algemene onderwerpen gaan zoals liefde en hartbreuk gaan. Popgroepen zoals de popgroep Chef’Speciaal, Raccoon en De Jeugd van Tegenwoordig, zijn meer gericht naar de volwassenen. Hun liederen gaan dieper in betekenis omdat de doelgroep ook ouder is. Tegenwoordig is de populariteit in een popgroep erg gestegen en hebben sommige popgroepen meer dan miljoenen fans over de hele wereld en kunnen ze over de hele wereld touren. Niet alleen dat maar popgroepen die mijlen ver zijn, zijn alsnog bekend in Nederland. Kijk bijvoorbeeld naar de Koreaanse popgroep BTS die vanuit Korea meer dan 90 miljoen fans over de hele wereld hebben kunnen krijgen.

In de categorie popgroep vallen er een aantal subcategorieën zoals meidengroepen, jongensgroepen, coverbands, tributebands enzovoort. Een meiden popgroep en jongens popgroep zijn meestal de meest populairste popgroepen omdat deze specifiek voor een bepaalde doelgroep zijn. Hun presentatie, liedjes en merchandise zijn helemaal gemaakt voor hun fans en doelgroep. Deze soorten van categorie popgroep zoals jongensgroepen hun doelgroep zijn vaak tienermeiden bijvoorbeeld en zij zorgen voor de populariteit van de groep door erover te praten met hun leeftijdsgenoten en vrienden.

Nederlandse popgroep

Nederland heeft ook veel Nederlandse popgroepen zoals:
*Popgroep lijst

Meestal zijn de liedjes Nederlandstalig maar tegenwoordig omdat er meer mensen naar de liedjes van deze popgroepen kunnen luisteren door social media, zitten er meer Engelse woorden in of zijn de hele liedjes in het Engels. Dit kan er voor zorgen dat de doelgroep groter word en dat de popgroep zich kan uitbreiden naar het buitenland.

Popgroep boeken

Een popgroep voor uw evenement is een perfecte keuze omdat ze meestal bekende liedjes zingen en als u fan bent van een bepaalde groep, kent u natuurlijk de hele tekst. Ook zijn een popgroep echte entertainers en dansen vaak samen met gezang. Evenses bied een groot aanbod aan popgroepen die uw feest echt helemaal af maken. Of het nou voor een feest is, bedrijfsfeest, borrel of andere gelegenheden, wij hebben de popgroep voor u.

U kunt bij ons een popgroep boeken die bij uw evenement past. Elke popgroep op Evenses zijn professionele artiesten en kunnen gegarendeerd uw wensen waarkomen. Boek daarom bij ons de popgroep die bij u en uw gelegenheid past en laat onze popgroep uw van uw stoel blazen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.