Bekende Nederlandse en Belgische muzikant boeken

Muzikanten huren? Voor boekingen van bekende muzikanten bieden wij u een complete selectie instrumentalisten voor uw jubileum, evenement, zakelijk feest en bruiloft. U kunt een Nederlandse, Belgische of internationale muzikant boeken voor uw huwelijk, verjaardag of congres.

 

Bij Evenses kunt u ook terecht voor bekende artiesten en peformers. Solisten, zangers, zangeressen en bands, allemaal bekend van radio en televisie. Een muzikant met bekendheid kan uw gelegenheid net dat beetje extra geven. Uw gasten worden verrast door de verschijning van een bekend gezicht en hierna worden ze vermaakt door een spetterend optreden van hoge kwaliteit. Een optreden van een bekende artiest is geschikt voor verschillende gelegenheden. Op een gezellig dorpsfeest zijn de 3Js of Nick & Simon een leuke keuze. Voor een ceremonie wellicht Iris Kroes of Cor Bakker. Wilt u een spetterende show in een discotheek? Kijk eens naar Het Feestteam of Crazy Piano’s. 
 

Door ons brede aanbod kunnen we altijd een geschikte artiest vinden voor uw gelegenheid. Ziet u toch uw favoriete muzikant of artiest niet tussen ons aanbod staan? Neem even contact op met een medewerker van Evenses. Wij staan in direct contact met de artiesten van Nederlandse, Belgische en zelfs internationale bodem. We kunnen op uw verzoek contact leggen met de artiest die u graag wenst te zien. Indien u bij ons een bekende muzikant boekt, wordt vervolgens alles voor u geregeld. U hoeft zich verder nergens druk om te maken en kunt met een goed gevoel naar uw evenement toeleven. 

Bekijk hieronder ons totale aanbod van bekende muzikanten

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

cor bakker boeken receptie
Cor Bakker
Zoekt u een man die één is met de piano? Dan is Cor Bakker de man om te boeken!
Vanaf:
€5995,-prijs op aanvraag
jan vayne boeken evenement bruiloft
Jan Vayne
De wereldwijd bekende creatief pianist Jan Vayne!
Vanaf:
€2495,-prijs op aanvraag
carel kraayenhof boeken feest evenement
Carel Kraayenhof
De bekende bandeonist van het huwelijk van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima .
Vanaf:
€2995,-prijs op aanvraag
iris kroes boeken bruiloft evenement
Iris Kroes geeft met haar prachtige stem en harpspel vele mensen kippenvel.
Vanaf:
€2975,-prijs op aanvraag