• hawaii feest organiseren
 • feest organiseren
 • versiering boeken
 • Nederlandse artiesten
hawaii feest organiseren
oyJa XhOg
feest organiseren
WiKAWxDw
versiering boeken
FwtikIbmQ
CcvrxblCVuE
Nederlandse artiesten

Hawaii party organiseren

prijs op aanvraag
hawaii feest organiseren

Over Hawaii party organiseren

Hawaii party's

U heeft het zeker wel tijdens het kijken van een Netflix serie of film voorbij zien komen: Hawaii party's. Hawaii party's werden namelijk georganiseerd omdat het een bepaald thema liet overbrengen in de zomer. Daarnaast zijn de meeste ook dol op de vibe die Hawaii te brengen heeft. De mooie bloemenketting om uw hals, dames en heren die de limbo dansen, een opgezet vuurfeest en dat allemaal op het strand met tropische muziek op de achtergrond. Dat is de optimale sfeer waar mensen naar op zoek zijn, en wij namens Evenses bieden waar u precies naar op zoek bent!

Swingen op verschillende beats

Goeie muziek is essentieel op hawaii parties en wij regelen daarvoor Latino Beat-M! Deze groep weet van elk feestje een succes te maken. De unieke ritmesessies, met Zuid-Amerikaanse invloeden, zorgen ervoor dat het vanaf de eerste seconde een tropisch feestfestijn is.
Wilt u liever wat anders dan een band? Dan regelen wij een DJ met een percussionist. De DJ met deze muzikant maken samen er een tropische sfeer van.

Live entertainment

Zomers lekker met de voeten in het zand feesten op het strand! Zoekt u een leuk strand feest thema? Dan moet u een hawaii party organiseren! Kampvuurtje erbij, of wilt u er een geweldige vuurshow van maken? Wij regelen voor uw hawaii feest entertainment dat het best bij u past, voor op het strand raden wij deze vuurshow echt aan!
Is een vuurshow iets te veel van het goeie? Dan kunnen wij voor u ook voor een LED-show aanbieden. Dit is mogelijk door de nieuwste technologieën, zij kunnen echt van alles laten zien op uw hawaii feest met hun LED-show.

party hawaii.jpg

Cocktail, longdrinks & speciale delicatessen

Cocktails zijn essentieel voor hawaii parties. Bovendien kunt u kiezen voor niet-alcoholische zomerdranken, waaronder munt, komkommer en verse citroen, die drankjes zien er meteen ook aantrekkelijk uit. Wij gebruiken vrolijke rietjes om de drank in een elegant glas te serveren. Voor de hapjes kunt u ieder geval op veel fruit rekenen als tussendoortje. Eet meloenen, ananas, verse salades en vers brood. Barbecueën is ook erg geschikt voor dit zomerthema. Ook kunnen wij een meloen uithollen en serveren met een heerlijke punch of sangria. Die gaat gegarandeerd lekker zijn!

feest hawaii 9.jpg

Decoratie

Nu dat we gekeken hebben naar de muziek en entertainment moet het hawaii feest nog wel aangekleed worden. Wij gaan er voor zorgen dat uw locatie er net zoals hawaii uit zal zien! Denk aan voetbadjes om het gevoel te geven om aan het strand te zitten, palm bladeren om de tropische sfeer te creëren en een zwembad voor uw drankjes.

Video- of fotograaf

Om het feest compleet te maken regelen wij voor u op aanvraag een professionele video- of fotograaf die hawaii parties vastlegt. Fotograaf Ricky kan voor u feest geweldige foto's maken. Deze foto's worden ook bewerkt door Ricky, en u kunt ook verzoeken om ze in het album te plaatsen. Kijkt u graag terug naar een after movie van het feest? Ricky kan ook video's voor u maken, bewerken, en geweldige after movies maken na het feest! Liever zelf foto's maken op uw hawaii feest? Wij hebben bijvoorbeeld een fotohokje of een eigen fotozuil die de beste momenten vastlegt op uw hawaii feest.

Red cup party 7.jpg

Een Hawaii party organiseren

Binnenkort een feestje organiseren? Kom in de tropische sferen, luister naar heerlijke deuntjes en geniet van uw kokosnoot tijdens uw hawaii party. Het maakt niet uit wanneer of hoe laat, het is leuk om een thema aan u feestje toe te voegen. Een hawaii feest is leuk voor zomerfeestjes. Ook al is het een afstudeerfeest, een bedrijfsfeest of een kinderfeestje; een hawaii feest is gezellig en heeft een kleurrijk thema. U kunt dit thema ook zeker in de winter toepassen! Zo kun je, ook als het koud is, toch de zomersfeer proeven. Ontdek hieronder wat wij allemaal voor uw hawaii party gaan organiseren!

Uiteraard mag u zelf bepalen wat de invulling van uw hawaii feest wordt, vul daarom uw wensen in tijdens het aanvragen.

Ontvang de beschikbaarheid van Hawaii party organiseren
Starttijd
Categorie:

FAQ

Wat voor type bedrijfsfeesten kunt u organiseren?

Bij het te organiseren bedrijfsfeest is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor het rustige bedrijfsfeest gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een activiteit te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het bedrijfsfeest waar iedereen losgaat. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het personeelsfeest?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw bedrijfsfeest. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw personeelsfeest. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw medewerkers er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema bedrijfsfeesten. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij een bedrijfsfeest?

Het belangrijkste om op te letten bij een personeelsfeest organiseren is het zorgen voor een duidelijk budget, dan is het belangrijk een passend thema te kiezen, vervolgens moeten de drank en het eten goed geregeld zijn en zorg voor activiteiten, muziek en laat iedereen de gezelligheid meenemen!

Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

hawaii feest organiseren Hawaii party organiseren
prijs op aanvraag
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar