Zomer bruiloft

Uw eigen zomer bruiloft op een zonnige dag!

prijs op aanvraag
zomer bruiloft boeken
Coverband boeken
feest organiseren
show boeken
versiering boeken
show
feest organiseren
Nederlandse artiesten
zomer bruiloft boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Zomer bruiloft
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft, Ceremonie, Receptie
Categorie: Bruiloft

Een zomer bruiloft georganiseerd voor u!

Het is natuurlijk erg leuk om te kiezen voor een zomer bruiloft! Mooie foto's in de zon, lekkere temperaturen en een heerlijk zomers gevoel. Wij bij Evenses staan klaar om u hierbij te helpen. Samen met u stellen wij een totaalpakket samen passend bij uw voorkeuren en wensen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de organisatie van uw zomer bruiloft. Dat betekent genieten van een onvergetelijke zomer bruiloft.

Dit regelen wij voor uw zomer bruiloft!

Decoratie

Het is natuurlijk leuk om de locatie van uw zomer bruiloft te versieren. Het ligt natuurlijk aan hoelaat uw zomer bruiloft gepland staat. Overdag kunt u kiezen voor leuke zomerse bloemen, pastelkleurige ballonnen(bogen), papieren waaiers en leuke slingers om de locatie te versieren. Als de ceremonie en het feest richting de avond gaan, kunt u kiezen voor andere decoratie. Denk hierbij aan een verlicht pad met fakkels, lichtslingers met gekleurde lampionnen en een verlicht fotohoekje voor de leukste spontane foto's.

zomer bruiloft, bruiloft zomer.jpg

Entertainment

Het juiste entertainment kan er natuurlijk voor zorgen dat uw gasten in de gewenste sfeer komen. Ook hierbij kunt u voor verschillende soorten entertainment kiezen afhankelijk van de tijd van de zomer bruiloft. Voor een zomer bruiloft overdag is Miss Blue een goede keuze. Miss Blue betovert al uw gasten met haar prachtige stem in combinatie met een gitarist of pianist. The Hits of 3 is een leuke akoestische band die nummers speelt uit de Top 2000. Dit zou een passende keuze zijn voor een zomer bruiloft in de avond. De avondbruiloft kunt u natuurlijk afsluiten met onze DJ & saxofonist. Deze fantastische combinatie van de DJ die de plaatjes draait en de saxofonist die improviseert op welke nummer gedraaid worden.

Catering

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw gasten honger krijgen tijdens uw zomer bruiloft. Gelukkig kunnen wij dit allemaal voor u regelen! Wij maken een heerlijke selectie van zoete en hartige hapjes, zodat uw gasten een kleine snack kunnen eten tussen de planning door. Daarnaast bieden wij ook drankarrangementen aan met alcoholische en/of non-alcoholische dranken. Wij kunnen dus ook de bubbels regelen zodat u samen met uw gasten kunt proosten op uw zomer bruiloft.

zomer bruiloft, zomer bruiloften.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om een fotograaf aanwezig te hebben op uw zomer bruiloft om de leukste momenten vast te laten leggen. Fotograaf Cecile is een professionele fotograaf die prachtige plaatjes kan schieten van uw zomer bruiloft. Cecile is ook gespecialiseerd in bruiloften fotografen, dus gegarandeerd prachtige foto's. Ze luistert naar uw wensen en houdt daar tijdens haar werk ook goed rekening mee! De foto's worden achteraf voor u nabewerkt, zodat deze makkelijk bij elkaar in een fotoalbum gedaan kunnen worden.

zomer bruiloften.jpg

Videograaf

Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om een videograaf aanwezig te hebben op uw zomer bruiloft. Professionele videograaf Arnold schiet prachtige plaatjes van uw zomer bruiloft. Doordat het bewegende beelden zijn, komen de geschoten momenten weer anders over dan bij een fotograaf. Daarom is het leuk om ze allebei aanwezig te hebben om uw zomer bruiloft vast te leggen. De videograaf zal een mooie aftermovie maken van uw zomer bruiloft, zodat u deze altijd kunt herbeleven.

Vergelijkbare acts

Vintage Bruiloft

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema

prijs op aanvraag
LED Fotohokje

LED Fotohokje

12 Beoordelingen

De leukste herinneringen aan uw evenement!

€ 595 - € 895
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.