Een BMX als passie, spectaculaire tricks, souplesse met een positieve uitstraling. Urban BMX Show is een Nederlandse professioneel BMX'er, die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van spectaculaire tricks zonder gebruik te maken van obstakels. Met enkel een BMX-fiets en een paar vierkante meter aan vloer weet hij jong en oud versteld te doen staan met zijn freestyle tricks op de fiets. De kruising tussen topsport met een grote dosis creativiteit en enthousiasme maakt BMX tot een adembenemende act.

In 2016 is Urban BMX Show verkozen tot de beste flatland BMX-rijder tijdens de BMX awards. Hij heeft zich ontwikkeld tot een showman op de BMX en niet onopgemerkt. Urban BMX Show heeft gefietst voor X-factor, Tour de France opening, Lowlands, Jinek Live, MTV en nog veel meer.

Wilt u de unieke Urban BMX Show boeken voor uw evenement, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of verjaardagsdiner. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.