Goochelaar Dave is een enorm talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt.

De liefde voor de goochelkunst ontstond toen hij op zijn zesde verjaardag een goocheldoos kreeg. Hij leerde een konijn van piepschuim uit een hoge hoed te toveren en het getal dat zijn allereerste publiek in gedachten nam te raden. Deze ervaringen waren niet minder dan magisch. Goochelaar Dave wist al snel dat hij van goochelen zijn beroep wilde maken.

Nog voor zijn tiende verjaardag ging hij naar een gespecialiseerde goochelwinkel om zijn arsenaal aan goocheltrucs uit te breiden. In datzelfde jaar werd hij lid van een goochelvereniging en trad hij voor het eerst op voor “echt” publiek. De stap naar een carrière in de magie was gezet.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Dave inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen. In 2012, 13 jaar oud, werd hij derde op het NK goochelen. Twee jaar later won hij de eerste prijs op het Nieuwjaarstreffen van de Nederlandse Magische Unie. Tijdens die wedstrijd moest hij het ook opnemen tegen volwassen goochelaars. In 2016 meldde hij zich aan voor een concours in Lyon. Hij won, en mocht de Prix Yves Doumergue in ontvangst nemen.

Goochelaar Dave blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. Zijn grootste inspiratiebron is Hans Klok, met wie hij al sinds 2009 contact heeft. Hans heeft Dave geholpen met het ontwikkelen van een wedstrijd act. Op zijn beurt leerde Dave de grote meester een paar moves voor diens nieuwe act: dat geeft wel aan hoe groot het talent van goochelaar Dave is.

Wilt u Goochelaar Dave boeken voor uw feest, bruiloft, receptie of diner? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Evenses. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail, chat én telefoon.