Kids Glitter Disco

Heeft u interesse in een volledig verzorgde supertoffe en betaalbare kinderdisco's van A - Z. Feestartiest Johnny Glitter komt langs om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

€ 495 - € 1300
Kids Glitter Disco
IMG
kinderdisco
kinderdisco
wNPlzNhM
Kids Glitter Disco duo
Kids Glitter Disco boeken
Johnny glitter kinderdisco
Kids Glitter Disco
Controleer nu de beschikbaarheid van Kids Glitter Disco
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Feest
Categorie: Shows, Kinderfeest

Een volledig verzorgd supertof en betaalbaar kinderdisco feestje. Jaaa! Dat weet Johnny met zijn Kids Glitter Disco te regelen. Voor kinderen zorgt hij oprecht voor de beste tijd van hun leven. Kinderen zouden de Kids Glitter Disco die hij organiseert voor hen nauwelijks kunnen vergeten. Dat komt omdat Johnny's Glitter Kinderdisco een uitgebreid repertoire heeft met de grootste kinderhits zoals Helikopter, het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa en nog veel meer. Met zijn eigen liedje Springen Springen Springen weet Johnny de Kids Glitter Disco altijd speciaal te maken.

Hij is een echte muzikale hartendief, want zo weet hij altijd de harten van kinderen te stelen door zijn prachtige muzikale klanken. Kinderen dansen graag mee op zijn liedjes. Daarnaast heeft hij ook met zijn hit "Waanzinnig Gedroomd" (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven lied voor kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes.

Tijdens de kinderdisco worden ook spelletjes gespeeld, zoals Stop dans en Limbo dansen. Daarnaast kan Johnny ook disco lolly's uitdelen. Kortom: een fantastische Kids Glitter Disco!

Wilt u de Kids Glitter Disco boeken? Evenses kunt u daarbij helpen, want zij hebben namelijk een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons dit boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Kids Glitter Disco

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Circus meisje

Circus meisje

Met onze expertise en 12 jaar lange ervaring in entertainment introduceert Evenses nu ook het circus meisje!

€ 595 - € 1800
Light my Fire

Light my Fire

De avond wordt verlicht door deze prachtige, vurige act!

€ 995 - € 2785
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.