Muziek maken met live muzikanten vindt Melody het mooiste wat er is, maar ook solo of met een orkestband is ze in haar element! Ze zorgt graag voor een sfeervolle muzikale omlijsting van uw borrel, bruiloft, feest, lunch, high tea, huwelijksceremonie, uitvaart, receptie of diner. Daarnaast heeft ze ook een aantal speciale liedjesprogramma’s voor jongeren en ouderen en een uitgebreid kerstrepertoire. Een greep uit haar repertoire is hieronder te zien. Deze repertoirelijst is niet beperkt tot onderstaand nummers en wordt regelmatig aangevuld.

 

Melody is een zeer veelzijdige en ervaren zangeres, die niet kan en wil kiezen tussen muziekstijlen. Daardoor heeft ze in alle genres, zoals pop, jazz, soul en rock, haar eigen stijl ontwikkeld. Zelfs een avondvullend programma is geen enkel probleem en daarmee is ze een van de weinige zangeressen in Nederland die dat in haar eentje aandurft en aankan!

 

Melody heeft opgetreden op verschillende soorten podia. Ze toerde bijna 10 jaar lang door heel Europa met The Glenn Miller Orchestra onder leiding van Wil Salden, deed mee aan het Nationaal Songfestival met de groep Femme Vocale, zong backing vocals bij Grant & Forsyth en bij rock fenomeen Todd Rundgren met het Metropolen Orkest, samen met Mathilde Santing. Melody heeft een enorme ervaring opgebouwd als solist en als leadzangeres van verschillende allround coverbands. Daarnaast treedt ze veel op met jazz grootheden als bijvoorbeeld Frits Landesbergen.

 

Wilt u deze ervaren allround zangeres boeken op uw feest, bruiloft, huwelijk, diner of jubileum? Zangeres Melody kunt u nu bij ons huren voor uw huwelijksfeest, receptie, bruiloftsfeest, ceremonie en bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in voor een geheel vrijblijvende offerte. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer informatie over deze muzikante? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u zeven dagen per week graag te woord!