1 filter
Sorteer op: Relevantie
Party Collective
100% match

Party Collective

24 Beoordelingen

Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.

€ 2195 - € 3510
Two Delight
100% match

Two Delight

33 Beoordelingen

Beleef een geweldig moment met dit zeer ervaren en enthousiaste duo!

€ 575 - € 1265
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

4 Beoordelingen

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!

€ 1395 - € 2495
The Charleston Five
100% match

The Charleston Five

12 Beoordelingen

The Charleston Five kan elk nummer van nu, in een jasje van toen steken!

€ 1395 - € 2510
Popband | Evenses
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Popband

Pop muziek

Pop muziek of populaire muziek, is een muziekgenre dat niet is gebaseerd op soorten muziekstijlen maar meer op populariteit. Popmuziek kan hierdoor allerlei stijlen bevatten maar is tegenwoordig ook een eigen stijl geworden. Popmuziek is ook soms wel ‘mainstream’ genoemd. Dit betekent dat het een genre van muziek is die wordt gebruikt om activiteiten aan te duiden waar veel mensen in geïnteresseerd zijn en deze activiteiten zijn ook duidelijk aanwezig in de samenleving. Veel muziek die wij als een maatschappij dus kennen en luisteren, valt onder de naam popmuziek en muziek die wij horen op de radio is meestal ook pop.

Pop muziek werd eerst erkend in 1945 wanneer cultuur weer gemeengoed werd voor iedereen en door de verschillende soorten technologie zoals radio’s en stereo’s. Jongeren kregen ook weer vrijheid om eigen consument te worden wat resulteerden in dat jongeren muziek kochten en luisterden die zij bij hun vonden passen en waar zij zich goed bij voelde. Jongeren gingen zich uiten door middel van muziek en bepaalde soorten muzieksoorten stegen in populariteit. Elvis Presley was de eerste persoon die via televisie ook optredens gaf, een kenmerkend aspect voor popmuziek was toen geboren.

Popbands

Popband pop band pop bands boyband.jpg
Naast popidolen, werden popbands ook steeds populairder. Een popband is een groep muzikanten, meestal zijn het ook aantrekkelijke mensen, die samen in eeen popband muziek maken. Vaak heb je of allemaal meiden in een popband of juist allemaal jongens maar nu zitten er in een popband ook veel meiden en jongens samen. Meiden popbands zoals Spice Girls, Destiny’s Chils, Luminize en O’g3ne zijn meestal meer populair bij de jongens, terwijl jongens popbands zoals The Backstreet Boys, Raccoon en One Direction, juist meer bij de meiden in de smaak vallen. Dit is vaak ook te zien door hoe deze popbands zich presenteerden en wat voor soort muziek ze maken.

Popbands komen in allerlei soorten zoals pop bands die hun eigen muziek maken, coverbands, (tribute) bands en meer. Er is geen specifieke pop genre, maar juist elk genre dat mainstream is voor een tijd, word pop genoemd zoals pop rock of pop punk. Er is dus een popband voor iedereen.

Popband boeken

popband popband popband.jpg
Omdat popmuziek bij iedereen wel in de smaak valt, is een popband boeken de beste keuze voor elke gelegenheid. Popmuziek is namelijk niet alleen van een tijd, maar er zijn duizenden opties door de jaren heen waar iedereen mee kan zingen en zichzelf goed bij kan voelen. Een popband, bekend of niet bekend, zingen de populairste liedjes en kunnen een feest of gelegenheid zijn eigen draai geven.

Of u nou een 60/70/80 of 90’s feest wilt geven, een verjaardagsfeest heeft, een bedrijfsfeest moet organiseren of een andere gelegenheid in gedachten heeft; Evenses heeft de popband voor u klaarstaan. Evenses werkt met uitsluitend alleen professionele artiesten zodat wij u kunnen garanderen dat uw gelegenheid tot uw wens is. Wij hebben een wijd aanbod aan popbands waar wij mee samenwerken die perfect zijn voor elk evenementen, van bekende popbands tot coverbands zoals Party Collective, Three Of A Kind (XL) of Coles Collective tot tribute bands. Een popband voor elke gelegenheid, voor elk publiek en voor iedereen wat wils.

Bij evenses hebben wij een grote variatie voor een popband. Hieronder staat een lijst van een aantal popbands die wij op onze site hebben. Staat uw favoriete popband er niet bij? Op onze site staan nog veel meer soorten popbands waaruit u kunt kiezen.

*popband lijst

Nieuwsgierig? Vraag een offerte aan en beleef een geweldige avond met een van onze popbands.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.