< Terug naar overzicht

Jamai boeken

Jamai won in 2004 Idols met een duidelijk overmacht tegen Jim Bakkum. Bij ons is hij te boeken.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Super goed! Onze avond was top"
Klaas
4
"Dankjewel Jamai, je hebt ons feest echt afgemaakt!"
Martijn
5
"Super fijne samenwerking, en de muziek was ook echt heel goed."
Henry
4

Jamai boeken

Jamai boeken 

 

De carrière van Jamai Loman begon toen hij meedeed met het eerste seizoen van Idols. Hij zat samen met Jim Bakkum in de finale. Met 75 procent van alle stemmen werd Loman de winnaar. Omdat Loman Idols had gewonnen, mocht hij een album opnemen. Dit album, Jamai, verscheen al snel en leverde een aantal hits op. Zijn debuutsingle was het nummer Step right up, dat een nummer 1-hit werd in Nederland. 

 

Naast zingen, kan Jamai ook acteren, in januari 2004 maakte Loman zijn musicaldebuut. Hij vertolkte de rol van Jonathan in de musical Doornroosje in het Efteling-theater. Jamai speelde na zijn winst in een enorme lijst van musicals. Jamai is tegenwoordig ook vaak terug te zien in allerlei televisieprogramma's. Programma's als 'Weet Ik Veel', 'RTL Boulevard' en 'Lekker Slim!' kunnen niet zonder de Idols winnaar. Jamai is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz-wereld. 

 

Boekingen Jamai 

 

Wilt u Jamai boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer
jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer